zomer nagels
Leestijd: 7 minuten

Terwijl de lente in aantocht is, gaan wij alvast op zoek naar zomer nagels. Want wie houdt er nu niet van vrolijke, felle nagels waar je meteen vrolijk van wordt! Wij wel. Ik geniet er altijd van om inspiratie op te zoeken en bij elkaar te verzamelen, zodat jullie helemaal los kunnen gaan. Glitter, patronen, je kunt het zo gek niet bedenken, want het kan en mag allemaal. Kijk je mee?

Felle kleuren

Een van de dingen die je zult gaan zien de komende maanden, zijn de felle kleuren op de nagels. Lekker vrolijk en opvallend en het is helemaal niet erg als de kleur niet matcht met je outfit. Hoe feller, hoe beter, dus!

Bron 1,2,3,4,5

Zomer nagels met vrolijke print

Wil je wat anders proberen dan de felle kleuren, maar wel de zomer look vasthouden? Dan zijn onderstaande opties misschien wat voor jou. Je kan nog steeds de felle kleuren gebruiken. Een hippe blokprint, tot zelfs een ijsje met spikkeltjes. Ik ben in ieder geval fan!

Bron 1,2,3,4,5,6

Tips voor het aanbrengen van gellak

Hoewel je natuurlijk naar een salon kunt gaan, kun je ook thuis eenvoudig aan de slag gaan om zelf mooie gellak aan te brengen. Uit ervaring kan ik zeggen dat het erg gemakkelijk is om dit zelf te doen. Uiteraard zullen er even wat oefeningen aan vooraf gaan, maar dan ben je ook een stuk goedkoper uit.

Zelf maak ik gebruik van deze gellak. Ook heb ik een base geprobeerd die ervoor zorgt dat je nagels niet beschadigen én waardoor de lak mooi blijft zitten. Dat was echt een eyeopener voor mij, want het leek mij een moeilijke opgave om telkens de nagellak weer te moeten verwijderen. Benieuwd wat ik hiervoor gebruik? Dat lees je hier.

Glitter zomer nagels

A girl can’t have enough glitters, toch? Ik vind het in ieder geval heel vrolijk staan als de nagels in de zomer extra schitteren in het zonlicht. Daarom ging ik op zoek naar inspiratie die jij zeker kunt gebruiken. Hoe vind je onderstaande looks?

Bron 1,2,3

Shoptips

Ben jij enthousiast geworden van alle inspiratie? Daarom heb ik hieronder even mijn favoriete zomerkleuren gelinkt. Je kunt ze bij Bol aanschaffen. Als je via de link een kleurtje koopt, krijg ik een klein percentage. Shop ze!

Meer nagel inspiratie?

Wil je nog meer inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande artikelen die eerder op dit blog zijn verschenen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment