hartjes nagels
Leestijd: 4 minuten

Hartjes nagels zijn niet alleen leuk voor Valentijnsdag, maar het hele jaar leuk om te hebben. Daarom is het ook zo handig om zelf te weten hoe je deze hartjes op je nagels maakt. Het vergt misschien enige oefening, maar het is echt niet moeilijk. Ik probeerde het uit en deel graag met je de stappen voor de perfecte hartjes op je nagels!

Wat heb je nodig

Om aan de slag te gaan om zelf hartjes op je nagels te maken, heb je niet heel veel nodig. Wel is het handig om gellak te gebruiken, omdat je deze nagellak snel kunt uitharden onder de lamp. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de hartjes lang mooi blijven. Ik gebruik daarvoor deze gellak. Ik vind het ideaal werken en ook is de startersset vaak ik de aanbieding.

Aan de slag om zelf hartjes op je nagels te maken

Nu je alles hebt verzameld is het tijd om aan de slag te gaan! Zorg dat je alles voor je klaar hebt liggen en je kunt meteen starten.

Stap 1: Maak je nagels klaar zoals je gewend bent voor het aanbrengen van gellak. Weet je niet welke stappen dit zijn? Dan raad ik je aan om dit artikel even te lezen. Door de stappen te volgen weet je zeker dat je lang plezier hebt van jouw gellak.

Stap 2: Doe een drupje nagellak op aluminiumfolie.

Stap 3: Gebruik de dottingtool en zet twee stipjes dicht naast elkaar op je nagel.

Stap 4: Pak nu het kwastje en trek twee schuine lijntjes vanuit de stipjes naar elkaar om een hartje te maken. Wees niet bang om een foutje te maken, want je kunt altijd even de nagel weer schoonwrijven en opnieuw beginnen.

Stap 5: Hard je nagel meteen even uit onder de lamp volgens de gebruiksaanwijzing.

Stap 6: Nu kun je de hartjes aanbrengen op de rest van de nagels. Kies voor één of meerdere per nagel. Maak een rood lijntje voor een French manicure met een leuke twist.

Weet je nog niet zeker of je wel hartjes op je nagels wilt? Bekijk dan hier alle Valentijn nagel inspiratie. Daar zit gegarandeerd iets tussen!

Als je klaar bent kun je het stukje aluminiumfolie weggooien en ben jij helemaal klaar om te shinen. Heb je trouwens geen kwastje? Dan kun je ook een dottingtool gebruiken om de stipjes te verbinden. Let dan wel op dat het puntje van het hartje dikker is, dus daar moet je wel van houden.

Hartjes op nagels zelf maken

Varieer erop los

Het leuke aan de hartjes op je nagels is dat je erop los kunt variëren. Denk aan meerder hartjes per nagel, ga voor hartjes in allemaal verschillende kleuren of kies juist een keer voor zwarte hartjes. Hieronder heb ik een filmpje gemaakt, van hoe ik het hartje op mijn nagels maakte. Ik hoop dat het helpt om te zien hoe eenvoudig het eigenlijk is.

@lindimelse

Maak je eigen Valentijn nagels met hartjes ❤️💅🏽 #nailart @Pink Gellac #nails #nailsartvideos #heartnails #diyproject #voorjoupagina

♬ original sound – House of SoundCloud

Nog een laatste tip: Wil je graag grotere hartjes, gebruik dan de grootste kant van de dottingtool. Heel veel succes en laat je weten of het gelukt is?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Heidi
    29 februari 2024

    Wat super leuk is deze

Post a Comment