Zo gebruik je het Disney filter op je foto's DIY linspiration.nl
Leestijd: 3 minuten

Al een tijdje zag ik het Disney filter voorbij komen op social media en het leek me erg leuk om zelf ook het filter te proberen, dus zocht ik uit hoe je deze kon gebruiken. In dit artikel vertel ik je hoe je jezelf tot een Disney personage kunt omtoveren. Hilarisch om met je man of kinderen te doen trouwens. Lees je mee?

Ik bedoel wie wil er nu niet even in de huid van een Disney personage stappen? Iedereen kent ze wel de prinsen en prinsessen met grote ogen of de über schattige dieren. Tijd dus om zelf het Disney filter uit te proberen.

Waar vind je het Disney filter

Goed om te weten is dat je het filter niet kunt vinden op instagram, YouTube of Facebook zelf, terwijl daar de foto’s en filmpjes wel massaal gedeeld worden. Maar het filter vind je, en hoe kan het ook eigenlijk anders in de app Snapchat. Je installeert de app eenvoudig en je kunt gemakkelijk een account aanmaken om het filter even te proberen. Als je een account hebt aangemaakt klik je in de app op het vergrootglas, de zoekfunctie en vul je in ‘Cartoon 3D style.’ Dit staat dan onder het kopje lenzen en je kunt meteen aan de slag om foto’s te maken! Vind je hem niet meteen klik dan hier om direct naar het juiste filter te gaan!

Foto’s maken met het Disney filter

Natuurlijk kon in het niet laten om een aantal foto’s te maken van mijzelf, met manlief samen en onze baby erbij. Zie hieronder het resultaat. Je begrijpt dat ik nu overal mijn profielfoto wil aanpassen natuurlijk.

Disney filter

Ook was ik benieuwd hoe het filter zou werken als je naast mijn gezicht ook een deel van mijn lijf op de foto ziet staan of zelfs helemaal. Hieronder het resultaat. Zoals je ziet pakt hij vooral je gezicht en doet hij verder niks met de rest van je lijf. Jammer, maar ook wel begrijpelijk voor en gratis filter 😉 Het filter schijnt ook erg leuk te zijn om te gebruiken op je huisdieren, maar die hebben we niet. Ik ben benieuwd: ga jij het Disney filter uitproberen?

Wil je meer lezen over fotograferen met je smartphone? Eerder schreef ik al hoe je de mooiste foto’s van je interieur maakt met je telefoon en vijf manieren om de mooiste foto’s te maken met je telefoon.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

 • Mevrouw Monstera
  17 juli 2021

  Ik zocht al een tijdje deze filter, wist niet dat hij op Snapchat stond! Dankjewel, hij is supergrappig!

 • Lara
  6 november 2022

  Hallo, ik kwam dit artikel tegen en ben met de filter aan de slag gegaan. Superleuk! 🤩 Ik zou alleen héél graag willen weten hoe je het filter kan toepassen op meerdere gezichten in 1 foto? 🤔
  En is het misschien ook mogelijk om het toe te passen op al gemaakte foto’s uit de galerij op mijn telefoon?
  Bedankt voor het delen van dit leuke artikel!
  Lara

Post a Comment