Leestijd: 3 minuten

Over een week is het alweer kerst en wat is er nu leuker om een klein cadeautje voor jezelf aan te schaffen? Dit keer een heuze Goodie Goodness box in kerst thema. De Goodie Goodness box verrast je maandelijks met unieke producten van opkomende creatieve bedrijven & kleine ondernemers. Kijk je mee naar de inhoud van deze XMAS box?

In deze XMAS box zat een vrolijk kerstkaartje, een verhaal over het product en de ontwerpers & een aantal vrolijke tags. Waar ik het meest nieuwsgierig naar was waren de twee volwaardige producten die in deze box zaten.

Styling producten voor iedereen

Het eerste product uit de box is van Delight Department, een Deens/Nederlands merk dat als doel heeft dat iedereen feestelijke momenten gemakkelijk moeten kunnen stylen. Denk aan een verjaardag, bruiloft, babyshower of natuurlijk de kersttafel! Voorheen maakte zij al hun producten van papier, maar sinds dit jaar is ook het vilt aan hun collectie toegevoegd.

De servet houders zijn stevig en zien er mooi uit. Gemakkelijk zelf te stylen, bijvoorbeeld met een servet of wat dacht je van het bestek voor op de kersttafel?

A little something extra from SANTA

Het tweede product in de box is van House Doctor, ook een Deens merk & inmiddels uitgegroeid tot een bekend Scandinavisch interieurlabel. Met hun producten willen ze jou het middel geven om jouw interieur een flinke opknapper te geven en weer gezond te maken. De producten hebben een stoere en natuurlijke uitstraling. In deze box zat een presentje van de kerstman himself!

Deze leuke kerstsok kun je overal in huis ophangen, lekker groot (50cm) en een kerstdecoratie waar je misschien zelf niet zo snel aan zou denken.

Meestal ben ik niet zo van de verrassingsboxen omdat ik het eigenlijk stiekem veel leuker vind om een tijd lang te speuren naar mooie producten, maar door deze XMAS box werd ik blij verrast. De vilten servethouders vind ik echt super leuk, de grote sok is wat minder mijn ding, maar toch ook weer erg leuk omdat ik het in eerste instantie niet zelf zou hebben uitgekozen.

Een cadeautje voor jezelf of iemand anders

Dus houd je van een maandelijkse verrassing op gebied van lifestyle producten? Dan is de Goodie Goodness box zeker wat voor jou, ook leuk om een keer cadeau te geven! De box kost €22,50 per maand & is maandelijks opzegbaar. Meld je je voor 8 januari aan dan wordt de box de week daarop al bij je bezorgd!

Wil je kans maken op een uitgebreide kerstbox met allemaal items van Delight Department? Ga dan naar de Instagram pagina van Goodie Goodness.

Dit artikel is in samenwerking met Goodie Goodness tot stand gekomen.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment