Leestijd: 3 minuten

Nu Seizoen 3 van Virgin River op Netflix staat vind ik het toch wel even de moeite waard om er een beknopt artikel over te schrijven. Want eerlijk is eerlijk, vanaf aflevering één ben ik al hoeked! Ik ga geen spoilers verklappen, maar ik zal je wel vertellen waar de serie Virgin River over gaat. Lees je mee?

Waar gaat de serie over

Inmiddels is seizoen 3 van Virgin River dus alweer te bekijken en ik vind het echt een heerlijke serie. Het is een leuke mix tussen romantiek, spanning en soap. Met interessante personages en iedereen die natuurlijk een verleden heeft. Maar laat ik eerst vertellen waar de serie over gaat. Virgin River is een klein dorpje in het noorden van Californië midden in de bossen en aan een rivier. De mensen die hier wonen zijn erg hecht en alles wordt besproken en zodra er iets nieuws gebeurt gaat dat rond als een lopend vuurtje. Wanneer Mel, afgekort voor Melanie, naar Virgin River komt om haar leven in LA te ontvluchten waar ze als dokter werkte, is dit binnen mum van tijd overal bekend. Via de vrouwelijke burgemeester van het stadje huurt ze een bungalow aan de rand van Virgin River en kan ze aan de slag als doktersassistente naast de bestaande dokter, een al oudere man. Iedereen is sceptisch en niemand lijkt Mel te mogen. Wanneer Jack, eigenaar van het restaurant, Mel voor de eerste keer ziet valt hij als een blok voor haar. Ideaal want ze kan wel wat hulp gebruiken. De dokter wil namelijk niet met pensioen en al helemaal zijn baan niet afstaan aan een nieuwe onbekende vrouwelijke dokter. Ook Jack zijn ex lijkt niet echt staan te springen om de nieuwe knappe dokter in het dorp.

De personages

Genoeg dus om een heerlijk serie over te maken! En dat is goed gelukt. De hoofdrolspelers Mel (Alexandra Breckenridge) en Jack (Martin Henderson) zijn goed gecast en spelen hun rollen geloofwaardig. Ook de andere inwoners van Virgin River zijn goed neergezet en uitgewerkt. Voor je het weet zit je aan de bank gekluisterd en vraag je je af wat voor geheimen de mensen die er wonen hebben. Inmiddels kun je seizoen 1 tot 3 bekijken op Netflix. Seizoen 2 eindigde met een clifhanger, dus ik kan niet wachten om aan seizoen 3 te beginnen. En wil je toch verder kunnen duiken in het verhaal? Dan kun je ook de boeken gaan lezen, want de serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robyn Carr.

Ga jij de serie Virgin River kijken?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog! Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Culemborg. Ik houd van interieur, DIY, series kijken, lezen, planten, fotograferen en schilderen. In de shop vind je de leukste invulboeken!

Post a Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS je eigen cadeauzakjes
This is default text for notification bar