Inspiratie voor jouw bullet journal van oktober
Leestijd: 5 minuten

Er staan weer veel bullet journal spreads ter inspiratie klaar – dit keer is de maand oktober aan de beurt! Een maand waarin ik vijf verschillende layouts maakte voor mijn bullet journal agenda, zodat ik elke week weer iets nieuws kon bedenken. Het enige wat ik wel heb laten doorlopen zijn de vallende bladeren.

De maand illustratie

Deze maand koos ik ervoor om een illustratie te gebruiken die ik jaren geleden tekende in mijn schetsboek. Eindelijk een goede stok achter de deur om hem opnieuw te tekenen en in te kleuren. Hij past toch mooi bij de maand oktober, waarbij de herfst is begonnen en de herfst bladeren beginnen te verkleuren.

Inspiratie voor jouw bullet journal van november

Ook wilde ik er een maandoverzicht bijmaken, zodat je daar belangrijke momenten in kunt vullen. En dat niet alleen het is altijd goed om je doelen op te kunnen schrijven aan het begin van de maand, dus daar maakte ik ook ruimte voor.

Kiezen voor ronde vormen

Voordat ik begin om weer een maand te vullen met tekeningen en illustraties, probeer ik altijd een samenhangend thema te bedenken. Daarom koos ik voor de maand oktober ronde vormen en herfstblaadjes.

Weet je niet goed hoe je kunt beginnen met een bullet journal? Je kunt hier de tips lezen om te starten met jouw eigen bullet journal.

Daardoor kon ik helemaal los gaan en zijn alle vijf weken verschillende. Welke van de vijf weken vind jij het mooiste?

De eerste spread staat vol ronde vormen, en met een blokje om je noties te kunnen maken. Lekker minimalistisch, maar wel met vrolijke kleuren.

Deze spread vind ik erg gezellig. De vallende blaadjes die random over de pagina’s vallen – geen idee of dit handig is tijdens het invullen van je agenda, maar het ziet er wel erg gezellig uit.

Een vrolijke en lieve spread maakte ik hier, met hartjes en blaadjes. Zelfs de paddenstoel kreeg wat hartjes mee.

Ik vind de combinatie van de zwarte pen en de kleurtjes erg fijn. Niet te donker, maar lekker licht. Momenteel zet ik ook graag een gekleurde streep door de woorden heen, zoals hierboven door ‘week’ en ‘notes’. Het zorgt er net weer voor dat de woorden meer opvallen.

En dan nu de laatste spread van oktober. Doordat deze maand vijf weken vulde in mijn agenda, was het wel even bedenken hoe ik voor deze week ook nog een variatie kon bedenken met ronde vormen en blaadjes. Ik vind de spreads goed gelukt en heb nu al zin om de weken te vullen!

Welke spreads vind jij het mooiste?

Inspiratie voor jou

Hopelijk heb jij weer genoeg inspiratie kunnen halen uit mijn bullet journal spreads voor oktober. Wil je nog meer spreads zien die ik maakte? Bekijk dan hier de spreads van september.

Ik ben erg benieuwd naar de spreads die jij maakt! Deel jouw creaties op Instagram met de #diywithlinspirationnl zodat ik jouw foto’s terug kan vinden en ze kan delen in mijn stories!

Bewaar voor later op Pinterest:

Bullet journal spread inspiratie voor de maand oktober

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment