Bullet journal tekeningen hartjes
Leestijd: 5 minuten

Februari staat alweer voor de deur, daarom deel ik graag mijn valentijn inspiratie uit mijn bullet journal agenda. Neem mijn ideeën over of maak je eigen creaties. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar wat jij gaat maken in jouw bullet journal deze maand.

Ik vond het erg leuk om weer aan de slag te gaan met mijn bullet journal. Deze maand staat de liefde centraal en het leek mij leuk om dit thema elke week terug te laten komen. Een overdaad van hartjes en roze konden natuurlijk niet ontbreken. Grappig feitje trouwens: Ik houd helemaal niet zo van roze, maar sinds ik de mooie stiften van tombow heb, begin ik zelfs de kleur roze te waarderen in mijn agenda 😉

Overzicht illustraties

Meestal maak ik wel een overzicht illustratie, deze keer gebruikte ik wat meer pagina’s, zodat ik ook ruimte heb om deze maand al mijn gedachtes en ideeën op te schrijven.

De vier weken

Nu natuurlijk het leukste gedeelte, de vier weken vullen met een hoop liefde! Eigenlijk moet ik zeggen drie weken, want de laatste week maakte ik niet, omdat we dan op vakantie zijn. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om elke week totaal anders te maken, maar dit keer dus wel met het thema liefde in mijn achterhoofd.

Voor de eerste week besloot ik om mijn agenda te draaien en er alle dagen van de week onder elkaar te zetten. Met hartjes, roze en wat doodles. Bewust koos ik er trouwens voor om vanaf deze maand geen weekenden er meer in te zetten, omdat ik eindelijk alleen door de weeks werk.

Valentijnsdag

In de week dat het natuurlijk Valentijnsdag is, moest ik natuurlijk wel een beetje uitpakken. Hartjes, hartjes, hartjes dus en een mooie quote die ik handletterde.

In deze week probeerde ik de strakke lijnen van een liniaal los te laten en de lijnen met de hand te tekenen voor een meer natuurlijk effect. Het lukte niet overal even netjes, maar toch geeft het wel een veel speelser resultaat dan alleen liniaal lijnen.

Hartjes wall

Om de drie weken af te sluiten vond ik het erg leuk om een kleine gallery wall te tekenen met hartjes. Ook liet ik de cactus weer terug komen van de overzicht pagina. Een vrolijke pagina is het geworden waar niet meer alleen het roze zichtbaar is, maar ook de andere kleuren weer meer terug komen.

Hopelijk heb je nu ook inspiratie om met jouw bullet journal agenda voor februari aan de slag te gaan en wat valentijn eraan toe te voegen!

Zoek je meer bullet journal inspiratie? Lees ook:

Bullet journal inspiratie september 2019

Bullet journal inspiratie oktober 2019

Bewaar op Pinterest:

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment