Buitenhof de Leistert
Leestijd: 4 minuten

Wil jij er even heerlijk tussenuit met je gezin in Limburg? Dan is het kindvriendelijke vakantiepark de Leistert de plek om heen te gaan. Gelegen in het heuvelachtige landschap en de natuur kom je met je gezin even helemaal tot rust. In dit artikel vertel ik je meer over het park en de dingen die je in de omgeving kunt doen.

Water, zand en knutselen

Voor de kinderen is er in ieder geval een hoop te beleven en dat is toch ook wel het eerste waar ik altijd naar kijk als ik een vakantiepark uitzoek. Want zodra de kinderen het naar hun zin hebben, kunnen papa en mama ook even ontspannen. Zo kun je altijd lekker spelen in de overdekte jungle speelplaats met glijbanen en klimtoestellen. En natuurlijk ligt er genoeg zand om in te kunnen ravotten, zand engelen te maken.

Willen je kinderen lekker zwemmen? Dan kun je zowel in het binnen- als buiten zwembad terecht. Gelukkig kunnen kinderen niet alleen in het zwembad met water spelen, want door het gehele park loopt er langs de speeltoestellen een kronkelende water stroom. Hierdoor kunnen kinderen naar hartenlust dammetjes bouwen, klauteren, met stenen spelen, moddersoepjes maken en meer! Genoeg dus om heerlijk te kunnen spelen. En willen de kinderen geëntertaind worden? Dan staat het animatieteam met Pluck en Pien klaar, waarmee je allemaal leuke avondturen kunt beleven zoals lekker knutselen in het klushuis.

Vakantiepark de Leistert

Voor oudere kinderen en volwassenen

Er is niet alleen aan de jongste gedacht, want ook voor tieners en volwassenen is er genoeg te beleven. Een balletje slaan op het Beach volleybal veld, een potje biljart, jeu-de-boules spelen of even lekker rustig golfen? Het kan allemaal. En ben je meer een buitenmens? Dan huur je een aantal fietsen en ontdek je eenvoudig de natuur in Limburg of ga even lekker vissen in de speciale visvijver.

Er zijn genoeg eetgelegenheden om gedurende de dag te kunnen eten en als je zelf wilt koken, dan kun je de boodschappen gewoon op het park halen. Handig toch?

Accommodaties op het park

Op het park kun je namelijk kiezen uit bungalows met eigen keuken, waar je je lekker kunt terug trekken. Wil je liever een kampeergevoel, terwijl je op het park staat? Dan kan dit ook op de campings Limburg. Kies voor een safaritent of neem je eigen tent mee. Wij zijn bijvoorbeeld dol op kamperen en vinden het ideaal dat vakantieparken dit steeds meer aanbieden. Zo kun je wel gebruik maken van alle faciliteiten van het park, maar behoud je ook de vrijheid die het kamperen met je eigen tent met zich meebrengt.

De omgeving

Hoewel je natuurlijk de hele tijd op het park kunt blijven, is het ook prettig om de omgeving te kunnen verkennen. Zo kun je een lekker pilsje halen bij de bierbrouwerij, zit attractiepark Toverland in de buurt en kun je zo naar de Gaia Zoo. Er zitten drie kastelen in de omgeving en je kunt heerlijk wandelen of fietsen in de natuurparken en gebieden in de buurt. Al met al is er genoeg te beleven om er even heerlijk uit te zijn.

Het park klinkt in ieder geval als een plek waar je even heerlijk tot rust kunt komen en er echt even uit kunt zijn.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment