Leestijd: 3 minuten

Vorig weekend ging in naar de bioscoop voor de film The Fall Guy. Ik had hoge verwachtingen aangezien Emily Blunt en Ryan Gosling die erin spelen, en of ze mijn verwachtingen waarmaakten? Absoluut! Het is een heerlijk komedie met romantiek, actie en vooral veel humor. O, ja en goede muziek! Wat wil je nog meer voor een ontspannen avondje uit?

Waar gaat het verhaal over

Het verhaal gaat over Colt Seavers een stuntman, gespeeld door Ryan Gosling. Hij is stuntman op de set van Jody Moreno, gespeeld door Emily Blunt, waar een film wordt opgenomen. Als stuntman is hij altijd onopvallend en toch heeft hij het hart van de regisseur weten te veroveren. Als hij tijdens een opname een enorme val maakt, omdat er iets niet goed is ingesteld, breekt hij zijn rug en verdwijnt hij uit het beeld. Hij weigert nog contact op te nemen met zijn vriendin, omdat hij zich schaamt. Hun relatie is per direct voorbij, terwijl ze beide nog gevoelens voor elkaar hebben.

Als hij door de producer wordt teruggevraagd op de set waar Jody aan haar grootste productie ooit werkt, blijkt er heel wat meer aan de hand. De beroemde Hollywood ster Tom Ryder blijkt vermist te zijn, maar Jody mag hier niks van weten. Colt wordt op pad gestuurd om de Hollywood ster terug te vinden, terwijl hij ondertussen ook indruk wil maken op Jody. Hierdoor raakt Colt verstrikt in een nogal gevaarlijk spel, waar zijn hele carrière als stuntman hard van pas komt. Zou het allemaal nog goed komen?

Mening

Zoals je hierboven al kon lezen, zorgt de samenvatting al voor een interessant verhaal die de nodige vraagtekens oproep. Het is een vermakelijke film, waarbij je je heel gemakkelijk inleeft. Het is een heerlijke film met lekkere hits uit de jaren tachtig, die zeker in de bioscoop goed klinken door het volume.

Emily Blunt en Ryan Gosling zijn goede acteurs en ze geven de film diepgang en karakter aan de personages van het verhaal. De dynamiek tussen hen twee is ook erg goed, zeker ook de beelden van hun relaties samen en de pogingen die Colt doet om de liefde van Jody terug te winnen. Een heerlijke actie/feelgood/comedie film dus!

Trailer

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de trailer van The Fall Guy.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment