Leestijd: 1 minuten

Vorige week zagen jullie al een deel van onze slaapkamer in deze post. Dit keer laat ik jullie een ander hoekje zien. We hebben namelijk best een ruime slaapkamer en ik vond het leuk om nog meer planten in onze slaapkamer te hebben staan.

Op marktplaats ging ik opzoek naar een houten bankje en vond dit bankje. Ik schuurde hem flink en schilderde de bank wit. Onze slaapkamer is trouwens de enige slaapkamer in huis die een donkere houten vloer heeft, persoonlijk niet echt mijn smaak, maar nu met de witte bank erop vind ik het contrast wel erg mooi.

Het ronde kleed op de vloer heeft een doorsnede van 120cm. Hij is van HK living, oorspronkelijk een badmat, maar ik vond hem hier goed passen. Doordat het een licht vloerkleed is met een licht patroon paste hij perfect op onze donkere vloer. De onderkant is antislip, ideaal. Daardoor ligt het vloerkleed stevig op de grond. Ik kocht het vloerkleed hier.

Naast ons bed wilde ik een vrolijke nachtkastje en volgens mij is dat wel aardig gelukt. Het nachtkastje komt bij de Ikea vandaan en had dit vrolijke kleurtje al. Ik kan me nog niet voorstellen dat hier over een paar maanden een klein baby’tje naast ons bed ligt te slapen, maar in ieder geval kan het heerlijk tussen al het groen slapen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment