Leestijd: 2 minuten

Op 29 september is de Die Kaiserin (The Empress) te bewonderen op Netflix! Mijn kostuumdrama hart ging hier sneller van kloppen. Waarbij vorige week nog werd aangekondigd dat de film Persuasion in juli op Netflix te zien zal zijn, is dit een super fijne aanvulling.

Sissi is het verhaal van mooie jurken, liefdes en intriges. Dit waren de films die ik als jong meisje elke kerst op televisie keek. Ik heb zelfs de box met de dvd’s met Romy Snijder nog steeds in de kast staan!

Wat Netflix zelf onthult over de serie:

Wanneer de opstandige Elisabeth (“Sisi”) Franz ontmoet, de keizer van Oostenrijk, brengt de bedwelmende liefde van het jonge paar de machtsstructuur aan het Weense hof volledig in de war. Na het huwelijk moet de jonge keizerin zich niet alleen tegen haar schoonmoeder, de soevereine, machtsbeluste Sophie, verzetten, maar ook tegen Franz’s broer Maxi, die zelf naar de troon (en naar Sisi) verlangt. Terwijl vijandelijke troepen zich aan de grenzen van het Habsburgse Rijk verzamelen, komt het volk van Wenen in opstand tegen de keizer. Elisabeth moet uitvinden wie ze kan vertrouwen en hoe hoog de prijs is om een echte keizerin en een figuur van hoop voor het volk te zijn.persbericht en lees hier nog meer over de serie.

Het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig naar de Sissi serie op Netflix. Bekijk hieronder de trailer!

Vind je september nog wel erg lang duren? Gelukkig zijn er nog heel wat romantische kostuumdrama’s te vinden op Netflix. Wat dacht je namelijk van:

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment