Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen
Leestijd: 3 minuten

Oh het is alweer bijna Sinterklaas. De schappen liggen al enkele weken gevuld met pepernoten en chocolade letters. Ook hier thuis herhaalt onze oudste zoon allerlei uitspraken uit het sinterklaasjournaal van vorig jaar. En eerlijk is eerlijk, toen ik hoorde dat Culemborg een haven had, zei ik meteen: ‘Tof dan hebben ze hier vast een intocht van Sinterklaas!’

Tijd om na te denken over leuke Sinterklaas kleding dus. In de winkels liggen ook al heel wat pietenpakjes en mijters klaar, maar ik wilde dit jaar iets anders en unieks bedenken. Zo ontwierp en naaide ik de leukste Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen!

Sinterklaas tekening

Omdat ik het Sinterklaas feest toch ook wel erg leuk vind, besloot ik Sint en Piet eerst op papier te tekenen. In eerste instantie wilde ik ze alleen tekenen voor onze zoontjes. Nadat ik de tekening met potlood op papier had gemaakt, besloot ik de schets te digitaliseren en in te kleuren met vrolijke kleuren. Ik kon het niet laten om Sint en Piet in een patroon bij elkaar te zetten en zo ontstond het ontwerp voor de stof.

Het is een speels patroon geworden met pietjes in verschillende kleuren. Weer wat anders dan een pietenpak of mijter, origineel en uniek! Ziet de kleding er niet schattig uit?

Ben je benieuwd naar de rest van dit kamertje? Bekijk en lees hier dan de binnenkijker.

Kleding voor jongens en meisjes

Deze Sinterklaaskleding is voor jongens én meisjes. Je kunt kiezen uit een broekje, romper of rokje. Genoeg keuze dus! En het leuke is dat dit design ook nog eens uniek is. Je kunt hem nergens anders kopen. Zelfs voor de allerkleinste kun je samen met broer of zus matchen met deze toffe kleding.

Het Sinterklaas patroon in gedrukt op biologische katoen (GOTS) en wordt helemaal handgemaakt door mij in mijn atelier. Je leest hier meer over het verhaal achter deze toffe webshop! De kledingstukken gaan van maat 56 tot 116. Dus van 0-3 maanden tot 5/6 jaar!

Mijn zoontjes waren meteen helemaal enthousiast (en ik ook!). Onze oudste wilde meteen zijn Sinterklaas broek aan, dus nu nog even wachten wanneer het Sinterklaasjournaal gaat beginnen 🙂 Is je zoon of dochter ook zo’n Sinterklaas fan? Bestel dan zeker de kleding kun je bestellen in mijn shop!

Bewaar op Pinterest:

Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment