Linspiration

 / Baby en kind  / Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen
Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen

Oh het is alweer bijna Sinterklaas. De schappen liggen al enkele weken gevuld met pepernoten en chocolade letters. Ook hier thuis herhaalt onze oudste zoon allerlei uitspraken uit het sinterklaasjournaal van vorig jaar. En eerlijk is eerlijk, toen ik hoorde dat Culemborg een haven had, zei ik meteen: ‘Tof dan hebben ze hier vast een intocht van Sinterklaas!’

Tijd om na te denken over leuke Sinterklaas kleding dus. In de winkels liggen ook al heel wat pietenpakjes en mijters klaar, maar ik wilde dit jaar iets anders en unieks maken. Zo ontwierp en naaide ik de leukste Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen!

Sinterklaas tekening

Omdat ik het Sinterklaas feest toch ook wel erg leuk vind, besloot ik Sint en Piet te tekenen. In eerste instantie wilde ik ze alleen tekenen voor onze zoontjes. Nadat ik de tekening met potlood op papier had gemaakt, besloot ik de schets te digitaliseren en in te kleuren met vrolijke kleuren. Ik kon het niet laten om Sint en Piet in een patroon bij elkaar te zetten en zo ontstond het ontwerp voor de stof. Super leuk toch?

Kleding voor jongens en meisjes

Ik wilde graag kleding maken dat zowel voor jongens én meisjes te dragen is. Want elk kind mag een Sinterklaas fan zijn toch? Dus koos ik voor een slim broek/legging patroon. Perfect om door zowel een jongen als een meisje gedragen te worden.

Het Sinterklaas patroon in gedrukt op biologische katoen (GOTS) en daarmee naaide ik er twee verschillende kledingstukken van. Een slim broek/legging en een rokje. Beide kledingstukken gaan van maat 62 tot 110. Dus van 0-3 maanden tot 5 jaar! Wil jij een kledingstuk bestellen? Klik dan hieronder en selecteer meteen de maat.

Mijn zoontjes zijn al helemaal enthousiast (en ik ook!). Onze oudste wilde al meteen zijn broek aan doen, maar daar wachten we nog maar even mee tot dat het Sinterklaasjournaal gaat beginnen 🙂

Lees ook: FS Happiness een unieke, duurzame en handgemaakte baby en kinderkleding.

Is je zoon of dochter ook zo’n Sinterklaas fan? Bestel dan zeker de kleding kun je bestellen in mijn shop!

Bewaar op Pinterest:

Sinterklaas kleding voor baby’s en kinderen

Ik ben Lindi Melse en linspiration.nl is mijn blog! Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Culemborg. Momenteel is ons 3de kindje onderweg! Ik houd van interieur, DIY, series kijken, lezen, planten, schilderen en daar blog ik over.

Laat een reactie achter