Leestijd: 3 minuten

De feestdagen komen er weer aan, tijd om jezelf ook een mooi cadeau te gunnen. Want cadeaus kopen voor anderen is natuurlijk erg leuk, maar je mag jezelf af en toe ook een luxe cadeau gunnen. Bij My Jewellery vind je een mooie adventskalender vol met prachtige sieraden die je perfect tijdens de kerstdagen kunt dragen!

De kerstdagen zijn misschien ook wel het ideale moment om jezelf even te verwennen met mooie sieraden of om deze adventskalender even te tippen als cadeautip voor in je schoen bijvoorbeeld! Want zeg nou zelf, elke keer een vakje openen om een cadeautje voor jezelf te pakken is toch super leuk?

Over de inhoud van de adventskalender

De adventskalender ziet er lekker kersterig uit, in de vorm van een ster en met heel veel vakjes die je kunt openen. De adventskalender kost €49,95 en heeft een waarde van €138,50! Dus dat is al een fijn voordeel natuurlijk. Je kunt zelf kiezen of je de adventskalender gevuld wilt hebben met gouden of zilveren sieraden. Elke keer een vakje openen en een mooi sieraad uitpakken is dus echt een feestje. In de adventskalender zitten armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Mocht je nu echt heel nieuwsgierig zijn naar welke sieraden er precies in de adventskalender zitten, dan kun je het filmpje bekijken bij de adventskalender. Dan weet je precies wat je kunt verwachten. Dit vind ik toch altijd wel erg handig, zeker als je de adventskalender cadeau wilt geven aan iemand anders.

Door het filmpje krijg je in ieder geval de indruk dat de sieraden mooi op elkaar zijn afgestemd. De hanger past weer mooi aan de ketting en alles vormt bij elkaar een mooi geheel. Combineer de sieraden uit de adventskalender bijvoorbeeld met de kleding uit de party collectie en je bent helemaal klaar voor de feestdagen! De sieraden zijn trouwens ook erg geschikt om ze de rest van het jaar te kunnen dragen, ideaal want zo is meteen je eigen collectie aan sieraden weer uitgebreid.

Over My Jewellery

My Jewellery begon ooit als hobby en is nu uitgegroeid tot een groot bedrijf met maar liefst 15 fysieke boutiques en meer dan 300 werknemers. Het doel van My Jewellery is om vrouwen blij te maken met trendy & kwalitatief goede sieraden en kleding. Naast de kleding en sieraden vind je ook nog heel wat leuke accessoires in de webshop. Waaronder droogbloemen, kerstballen en zelfs mondkapjes. Ideaal dus als je naar een cadeau op zoek bent of gewoon even digitaal wilt snuffelen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment