intitialen ketting
Leestijd: 3 minuten

De lente is in aantocht en de zon gaat steeds meer stralen. Tijd om de mooiste sieraden tevoorschijn te halen. Vandaag vertel ik je meer over de nieuwste collectie van Kaya Sieraden. Ik kreeg namelijk een heel mooi sieraad toegestuurd. Iets waar ik al lang naar op zoek was. Vandaag hebben ze namelijk in hun online sieraden winkel een nieuwe collectie gelanceerd: de cubes collectie. Een tijdloos sieraad, perfect voor jou als moeder, zus of vriendin.

Cubes collectie

Bij de cubes collectie kun je kiezen uit verschillende cubes, vierkante blokjes, in de kleuren zilver en verguld. Je kiest de ketting initialen die jij mooi vindt. Kies voor een hele naam, meerdere losse initialen of slechts voor één cube. Binnen een handomdraai heb jij een prachtig sieraad om je hals hangen. Kortom, keuze genoeg dus.

Ik vind het erg leuk dat ik op deze manier de drie namen van onze kinderen bij me draag. De F, van Felix, R, van Rowas en de T, van Tilly. De keuze voor de kleur was ook snel gemaakt. Waar ik vroeger altijd voor zilver koos, gaat mijn voorkeur toch steeds meer uit naar gouden of vergulde sieraden. De initialen ketting kun je ook goed cadeau geven, denk aan de geboorte van een kindje, de naam van de partner etc.

Tijdloos sieraad

Door het minimalistische design past de ketting overal bij. De cubes zijn klein van stuk, maar de initialen zijn nog goed leesbaar. Hierdoor passen ze bij elke kledingstijl. Maak de look compleet door te kiezen voor een 5 minuten make-up look. Een make-up look die je ook als drukke mama, werkende moeder snel en eenvoudig op kan brengen. Hierdoor ben je meteen klaar voor je dag. De look blijft de hele dag mooi, dus ook in de avond als je er nog even op uit wilt gaan. In combinatie met de mooie ketting initialen ben je klaar om een party te rocken!

Fijne korting voor jou

De hele week week, dus van maandag 14 maart tot zondag 20 maart 2022 kun je de cubes collectie met korting aanschaffen. Gebruik de code CUBES15 bij het afrekenen en hiermee krijg je 15% korting!

Een superfijne actie wanneer je de cubes collectie wilt aanschaffen of cadeau wilt doen. Twijfel je of je deze ketting initialen voor een vriendin wilt aanschaffen? Dan kun je ook kijken voor een vriendschapsketting. Kortom er is keuze genoeg om te slagen tussen het uitgebreide aanbod van Kaya Sieraden.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment