Wil je graag samenwerken om jou merk, product, winkel of website te promoten op linspiration.nl? Dat kan! Op deze manier bereik je een grote doelgroep en vergroot je jouw online zichtbaarheid.

Linspiration.nl is een DIY, planten en Interieurblog, door Lindi Kemman – Melse, boordevol inspiratie over lifestyle, binnenkijkers en meer. Als veelzijdige creatieveling ben ik graag met kleur bezig of dit nu in huis is, tijdens het illusteren of ontwerpen. Kleur is dan ook iets wat je veel terug komt in de binnenkijkers bijvoorbeeld. Inmiddels heb ik heel wat kennis door diverse (Amerikaanse) cursussen die ik heb gevolgd waardoor ik maandelijks ruim 10.000 bezoekers mag verwelkomen op mijn blog, dit bereik blijft dagelijks groeien.

Bereik cijfers (april 2021)

  • 12.331 unieke bezoekers op linspiration.nl
  • 18.249 pageviews
  • 3.000 nieuwsbriefabonnees
  • 2.610 volgers op Instagram
  • 2.800 volgers op Pinterest
  • 283 volgers op Facebook

Op Linpsiration.nl zijn er verschillende manieren om samen te werken:

Commerciële samenwerkingen: Regelmatig verschijnen er reviews en artikelen op linspiration.nl. Ook maak ik foto’s van jouw product voor social media en mijn blog. Voor commerciële samenwerkingen vraag ik een financiële vergoeding.

Pr bureau: Komt er een gaaf event aan? Heb je leuk nieuws of een mooi product? Je mag mij altijd vrijblijvend iets toesturen. 

Gastblog: Heb je een idee voor een gastblog? Bijvoorbeeld een binnenkijker of een DIY met leuke foto’s? Stuur me dan even een mail.

Als blogger ben ik verplicht én vind ik het belangrijk om transparant te zijn naar mijn lezers wanneer het gaat om een samenwerking. Er zal dan altijd onder het artikel staan dat de blog een samenwerking is, door gebruik van onderstaande afbeelding:

Andere manieren voor samenwerkingen die mogelijk zijn:

  • Een winactie van een product op social media en mijn blog;
  • Een advertentie plaats in de wekelijkse Linspiration nieuwsbrief die naar meer dan 3.000 mensen wordt verstuurd;
  • Een blog met unieke content op je eigen platform;
  • Een samenwerking op maat.

Ik bepaal altijd zelf of een voorstel voor een samenwerking past op linspiration.nl en de lezers van mijn blog.

Ben je enthousiast geworden voor een samenwerking? Neem dan contact met mij op en mail naar info@linspiration.nl.

 

Post en producten opsturen
Wil je een product opsturen? Dat kan! Ik vind het erg leuk om producten of post te ontvangen, zeker van bedrijven die ik nog niet ken. Het opsturen van een product geeft geen zekerheid voor een shout out op social media of een artikel op mijn blog. Je kunt je producten opsturen naar:

Lindi Melse
Frisolaan 3
4101 JZ Culemborg

Heb je nog vragen? Of wil je iets overleggen? Neem dan contact met me op!

Vriendelijke groet,
Lindi Melse