Linspiration

 / Wonen  / Poef Søstrene Grene

Met kerst zag ik dat mijn zusje een ontzettend mooi schriftje bij zich had van Søstrene Grene. Ik had er nog nooit over gehoord moet ik bekennen. Na de feestdagen besloot ik meer over de winkel op te zoeken en zo kwam ik erachter dat ze helaas geen winkel in België hebben, maar onderweg naar Les Trois Forets kwamen we langs Metz, de dichtstbijzijnde plaats voor ons, en daar maakte ik voor het eerst kennis met dit merk.

Ik viel meteen voor de mooie poef van Søstrene Grene. Niet te groot en niet te klein, als bijzettafel te gebruiken, maar ook gewoon om op te zitten of  je voeten op te laten rusten.

De vorm sprak mij erg aan, modern, maar door zijn ronde aflopende vorm tegelijk ook een tikkeltje romantisch. En dat niet alleen, de poef kost maar €29,95.

Wij kozen voor de oud roze kleur, die door zijn lichte tint mooi in onze iets wat donkere woonkamer past. Staat hij er niet mooi, de Poef van Søstrene Grene? Wat vind jij van de poef? En ben jij ook een fan van Søstrene Grene?

Ik ben een veelzijdige creatieveling. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Op dit blog vind je duidelijke stap-voor-stap DIY’s, tips om op een betaalbare manier van je huis je thuis te maken, lekkere & gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! Veel leesplezier!

Laat een reactie achter