Drie plantentafeltjes
Leestijd: 2 minuten

Inmiddels ontstaat er een kleine jungle in ons huis met planten, tijd voor mooie plantentafeltjes! Plantiful stuurde mij hun set plantentafeltjes op, die ik met alle liefde stylede.

Plantentafeltjes voor mijn planten

Voor mijn kamerplanten heb ik inmiddels al een krukje en een kleine bijzettafel, maar ik had nog geen mooie witte standaards gevonden voor op tafel waar mijn Pilea plantjes & stekjes op kunnen staan.  Deze driedelige set tafeltjes hebben allemaal een andere hoogte, maar zijn wel allemaal even breed. Hierdoor kun je op elk tafeltje genoeg plantjes kwijt!

Stapel de plantentafeltjes op elkaar!

De pootjes zijn van hout en het plateau is wit geschilderd, hierdoor krijgt het geheel een mooi vintage effect. Het leuke en handige aan deze set vind ik dat je drie tafeltjes krijgt die je op verschillende manieren kunt neerzetten.

Style tips voor de plantentafeltjes:

  • Gebruik verschillende formaten bloempotten voor nog meer hoogte-effect;
  • gebruik verschillende planten voor een echte urban jungle feeling;
  • zet de stekjes van jouw planten in water op een plateau bij elkaar.

Hoewel ik tot nu toe mijn cactussen allemaal heb laten sterven, was ik blij verrast om naast de tafeltjes deze schattige sleutelhanger te vinden.

In deze kleine sleutelhanger zit een levensechte cactus! Hoe leuk is dit. Zo heb je altijd een klein beetje groen bij je. Je geeft de cactus in je sleutelhanger eens in de maand water en na een tijdje kun je de cactus overpotten. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Dit artikel is in samenwerking met Plantiful tot stand gekomen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment