Pink Gellac
Leestijd: 5 minuten

Vorige week bracht ik een bezoek aan de Pink gellac winkel in Utrecht en nam ik heel wat leuke producten mee. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal heb gekocht. Er zitten hele leuke items bij zoals de limit edition toilettas en de travel set. Ik vertel je graag meer over het merk waar ik sinds november vorig jaar helemaal fan van ben. Lees je mee?

Vorig jaar kocht ik tijdens black friday de startersset in de sale, waardoor hij 50% was afgeprijsd. En hoewel ik me voornam om niet helemaal los te gaan met de kleurtjes, is mijn collectie behoorlijk uitgebreid. Heerlijk om elke keer weer nieuwe kleuren te kiezen. Pink gellac is een merk dat gellak verkoopt die 14 dagen netjes op je nagels blijft zitten. Het fijne aan gellak is dat het uithardt onder een UV-lamp en je je nagels daarna meteen kunt gebruiken. Ideaal als je kleine kinderen om je heen hebt, snel je handen weer wilt gebruiken en ervan houdt om zelf lekker bezig te zijn met je nagels.

Travel set

Ik zag op het Instagram-account dat ze een travel set te koop hadden. Ideaal voor tijdens de vakantie, omdat er een lampje bij zit voor slechts één vinger, waaronder je de nagellak kunt uitharden. Zo kun je tijdens een vakantie even de gellak bijwerken. Super schattig! Ik laat je graag de inhoud van de travel set zien.

Pink gellac

Zoals je op de foto kan zien is de set super compleet. Van een nail prep, een base coat, de Ibiza pink 161, top coat en om je nagels te verzorgen de olie. Uiteraard vind je er ook een vijl bij om je nagels in vorm te maken, een stokje, doekjes met de cleaner en de remover en een uitleg. Als laatste is er ook nog een roze lampje met een USBC-kabeltje. Erg handig dus! Met de handleiding kun je eenvoudig alle stappen volgen die je nodig hebt.

Goed om te weten is wel dat alles een wat kleiner formaat heeft dan een gewoon potje lak. Maar het is zeker genoeg om een aantal keer mee te kunnen nemen op vakantie. Erg schattig, toch? Je begrijpt dat ik dit niet kon laten liggen. Doe hier trouwens meteen nagellak inspiratie op, zodat je jouw nagels mooi kunt lakken!

Toiletry bag en nieuwe kleurtjes

Bij bestelling van €75 kreeg ik gratis de Toiletry bag die normaal €12,- kost. Superleuk dus, want hij is lekker groot. Alle essentieels passen erin. Van de grote vijlen, tot potjes gellac, remover en cleaner. Het past er allemaal in. Doordat hij doorzichtig is, kun je ook gemakkelijk zien wat erin zit, zodat je niks kwijtraakt.

Deze leuke items waren niet het enige waarvoor ik naar de Pink Gellac winkel ging, want ik kocht ook twee nieuwe kleurtjes. Perfect voor de lente en de zomer. Het zijn twee frisse en vrolijke kleuren. Ik koos voor: Gentle Jade 323 en Wonderful Blue 217. Zijn ze niet leuk? Met de peel base kun je eenvoudig van kleur wisselen, ideaal als je je lak wilt aanpassen aan je outfit!

Ik ben in ieder geval helemaal blij met mijn geshopte items. Welke producten zou jij graag van Pink Gellac willen?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment