Persuasion Netflix trailer
Leestijd: 2 minuten

Ben jij een fan van kostuumdrama’s? En zwijmel je weg bij de serie Bridgerton? Dan heb ik heel goed nieuws. In juli komt de film Persuasion op Netflix.

Het is een verfilming van het boek van Jane Austen. Al vaker werd het boek verfilmd soms als kostuumdrama en soms als moderne hervertelling. In het kort waar het boek over gaat, zonder spoilers te verklappen natuurlijk!

In het boek gaat get over Anne Elliot die op negentienjarige leeftijd verloofd is met haar grote liefde Frederick Wentworth. Maar onder druk van haar familie moet ze de verloving verbreken. Na acht jaar heeft Anne nog steeds liefdesverdriet, maar dan verschijnt Frederick Wentworth weer op het toneel. Met alle gevolgen van dien…

Of de film helemaal boek getrouw zal zijn, dat zullen we natuurlijk pas weten na het kijken van de film. In ieder geval werd ik al helemaal enthousiast toen ik de trailer zag. Je kunt de trailer van Persuasion op Netflix hieronder bekijken:

Persuasion is samen met Trots en Vooroordeel misschien wel mijn favoriete verhaal van Jane Austen. Ik was al fan van de film die in 2007 uitkwam en kan dus ook niet wachten om deze film te gaan bekijken. Ik bedoel alleen de afbeelding hier bovenaan de post zegt toch al genoeg over de romantiek 😉

Vind je 15 juli nog wel erg lang duren? Gelukkig zijn er nog heel wat romantische kostuumdrama’s te vinden op Netflix. Wat dacht je namelijk van:

En nog een fijne tip. In september verschijnt de serie Sissi op Netflix. Laat je me hieronder weten of jij de film ook gaat kijken?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment