pannenkoekplant stekjes
Leestijd: 2 minuten

De pannenkoekplant is misschien wel de plant waar al het meest over geschreven is op het internet. Waar je oma de plant nog kent van vroeger, is hij nu begonnen aan een heuse opmars in de kamers van menig Nederlanders. De pannenkoekplant is terug van weggeweest!

Deel pannenkoekplant stekjes uit

Eén van de redenen waarom de pannenkoekplant populair is, is toch wel om de vele pups (baby’s) die de plant maakt in zijn eigen pot. Hierdoor kun je zelf volle planten kweken of je deelt de stekjes uit, want dat is eigenlijk ook wel erg leuk. Het stekken van de pannenkoekplant is dan ook erg gemakkelijk, een uitgebreide uitleg vind je hier.

pannenkoekplant stekjes

Zoals je kunt zien ben ik zelf al jaren fan van deze plant, dit is een foto van zo’n vijf jaar geleden en inmiddels heb ik echt al tig van deze plantjes weggegeven aan familie, vrienden en de school van de kids. Het is een dankbaar plantje met zijn ronde bladeren, net zo rond als een pannenkoek.

Koop pannenkoekplant stekjes

Zie je het niet helemaal zitten om de plant zelf te stekken? Dan kun je online ook heel wat stekjes vinden. Bijvoorbeeld bij verschillende online shops, maar ik verkoop mijn stekjes ook. De kleine babyplantjes zet ik eerst op water, waardoor de stekjes die je bij mij koopt altijd genoeg wortels hebben om vervolgens in aarde te zetten. De stekjes worden met brievenbuspost verzonden voor €4,10 in Nederland. Zolang de voorraad strekt kun je ze bestellen in de shop!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment