Hoi! Ik ben Lindi

Ik ben een veelzijdige creatieveling, ondernemer, schrijfster, illustratrice en blogger. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Ik houd van kleur en eet graag friet. Ik geloof dat het leven mooier wordt wanneer je van de kleine dingen in het leven kunt genieten. Van een kleur op je muur, een glimlach van je kind of een DIY project.

Waar Linspiration over gaat

In 2015 maakte ik de eerste stap om Linspiration als blog te gaan gebruiken. Inmiddels is Linspiration uitgegroeid tot een een succesvol platform boordevol kleurrijke, handige en praktische artikelen, zodat je zelf het leven net een beetje kleurrijker kunt maken:

Leuke en gemakkelijke DIY-projecten, die je zelf kunt maken en met of voor je kind;
Inspiratie & tips om van je huis je thuis te maken, zonder veel geld uit te geven;
Maak je eigen urban jungle met handige tips om je planten te verzorgen en te stekken;
Fijne tips over het moederschap, want je staat er niet alleen voor;
Korte overdenkingen over het geloof.

Regelmatig leuke en gemakkelijke DIY ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

Mijn verhaal

Na een vooropleiding en twee jaar beeldende kunst gestudeerd te hebben aan de kunstacademie besloot ik voor mijzelf te beginnen. Kort daarna trouwden mijn man en ik en verhuisden we naar Wallonië.

Na een periode van 4,5 jaar, waarin manlief promoveerde in Luxemburg, zijn we nu weer terug in Nederland met onze twee zoontjes.

Doordat ik mama ben geworden ben ik zelfverzekerder, voelt het leven zoveel mooier en zinvoller aan. Toch was het ook een zoektocht om te wennen aan het moederschap, de nauwelijks slapende kinderen en zelf ook nog bezig willen zijn terwijl mijn zoontjes ook gewoon de hele dag thuis zijn.

Daarom inspireer ik je via dit blog met tips en kleurrijke artikelen om zelf aan de slag te gaan. Soms met kinderen of juist even alleen.

Wat ik zo leuk vind aan het bloggen is dat ik zo mijn veelzijdigheid kwijt kan. Het schrijven, fotograferen en vormgeven doe ik zelf. Net als de technische kant van het bloggen de SEO, social media en contact leggen en onderhouden met marketingbureaus.

Naast mijn blog schrijf ik boeken, maak ik illustraties en ben ik grafisch vormgever. Zo ontwerp ik logo’s, producten designs in opdracht en maak ik schilderijen. Ook werk ik momenteel aan een paar boeken. Meer hierover kun je vinden op www.lindimelse.nl.

Ik hoop dat ik je via mijn blog mag inspireren. Vergeet je daarom niet in te schrijven voor de nieuwsbrief hieronder, dan ontvang je meteen een unieke DIY!

Veel leesplezier!

Neem een kijkje in de winkel