Hoi! Ik ben Lindi

lachende vrouw met kort haar

Welkom op mijn blog waar ik, Lindi, schrijf over wonen, planten, diy, moederschap & uitstapjes en het geloof. 

Ik ben een veelzijdige creatieveling, ondernemer, schrijfster, illustratrice en blogger. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Ik houd van kleur en eet graag friet.

Ik geloof dat het leven mooier wordt wanneer je van de kleine dingen in het leven kunt genieten. Van een kleur op je muur, een glimlach van je kind of een DIY project.

Op mijn blog vind je DIY voor een kleurrijk leven. Zodat je zelf aan de slag kunt gaan om jouw leven net een beetje mooier te maken. 

Waar Linspiration over gaatIn 2015 maakte ik de eerste stap om Linspiration als blog te gaan gebruiken. Inmiddels is Linspiration uitgegroeid tot een een succesvol platform boordevol kleurrijke, handige en praktische artikelen, zodat je zelf het leven net een beetje mooier kunt maken.

Deze onderwerpen kun je vinden op dit blog:

▲ Leuke en gemakkelijke DIY-projecten, die je zelf kunt maken en soms met of voor je kind;

▲ Inspiratie & tips om je huis tot een fijne woonplek om te toveren, zodat jouw huis ook écht als thuis gaat voelen;

▲ Handige tips om je planten te verzorgen en te stekken, zodat je zelf een urban jungle kunt creëren;

▲ Lekkere & gemakkelijke (kidsproof) recepten, die je kunt maken met of zonder een kind op je arm;

▲ Tips over het moederschap, om je te laten weten dat elke mama struggles heeft en je er niet alleen voor staat;

▲ Een kijkje in mijn eigen leven, zodat je mij beter leert kennen.

Mijn verhaal

Na een vooropleiding en twee jaar beeldende kunst gestudeerd te hebben aan de kunstacademie besloot ik voor mijzelf te beginnen. Kort daarna trouwden mijn man en ik en verhuisden we naar Wallonië. 

Na een periode van 4,5 jaar, waarin manlief promoveerde in Luxemburg, zijn we nu weer terug in Nederland met onze twee zoontjes.

Doordat ik mama ben geworden ben ik zelfverzekerder, voelt het leven zoveel mooier en zinvoller aan. Toch was het ook een zoektocht om te wennen aan het moederschap, de nauwelijks slapende kinderen en zelf ook nog bezig willen zijn terwijl mijn zoontjes ook gewoon de hele dag thuis zijn. 

Daarom inspireer ik je via dit blog met tips en kleurrijke artikelen om zelf aan de slag te gaan. Soms met kinderen of juist even alleen.

Wat ik zo leuk vind aan het bloggen is dat ik zo mijn veelzijdigheid kwijt kan. Het schrijven, fotograferen en vormgeven doe ik zelf. Net als de technische kant van het bloggen de SEO, social media en contact leggen en onderhouden met marketingbureaus.

Naast mijn blog schrijf ik boeken, maak ik illustraties en ben ik grafisch vormgever. Zo ontwerp ik logo’s, producten designs in opdracht en maak ik schilderijen. Ook werk ik momenteel aan een paar boeken. Meer hierover kun je vinden op www.lindimelse.nl.

Ik hoop dat ik je via mijn blog mag inspireren. Vergeet je daarom niet in te schrijven voor de nieuwsbrief hieronder, dan ontvang je meteen een unieke DIY!

Veel leesplezier!

VOLG LINSPIRATION OP INSTAGRAM