Over Lindi

Hoi, wat leuk dat je op mijn blog bent gekomen! Ik ben Lindi, mama van twee mooie jongens en gelukkig getrouwd.

Linspiration.nl is een blog boordevol kleurrijke, handige en praktische artikelen zodat je zelf het leven net een beetje mooier kunt maken. Van inspiratie voor je huis, handige stek tips van je planten tot tips over het moederschap en leuke gemakkelijke DIY.

Linspiration.nl is ontstaan omdat ik graag andere mama’s wil inspireren om zelf aan de slag te gaan. Of dit nu in huis is of juist om erop uit te gaan. Handige tips waar je iets aan hebt dus, waardoor je leven net een beetje mooier wordt.

Wat ik zo leuk vind aan het bloggen is dat ik zo mijn veelzijdigheid kwijt kan. Het schrijven, fotograferen en vormgeven doe ik zelf. Net als de technische kant van het bloggen de SEO, social media beheren en contact leggen en onderhouden met marketingbureaus.

Naast mijn blog werk ik als kunstenares, illustrator en grafisch vormgever. Zo ontwerp ik logo’s, producten designs in opdracht en maak ik schilderijen. Ook werk ik momenteel aan een paar boeken. Meer hierover kun je vinden op www.lindimelse.nl.

Ik hoop dat ik je via mijn blog mag inspireren. Vergeet je daarom niet in te schrijven voor de nieuwsbrief hieronder, dan ontvang je meteen een unieke DIY!

Veel leesplezier!