Leestijd: 4 minuten

Afgelopen weekend ging ik op bezoek bij een grote kwekerij en de enige plant die ze er kweekten is de Monstera Deliciosa. Ik heb mijn ogen uitgekeken, want het is nu eenmaal mijn favoriete kamerplant en hoe gaaf is het dan om ze allemaal bij elkaar te zien staan! Daar ging ik de Monstera Deliciosa kopen. En met succes, want ik vond prachtige exemplaren. Lees je mee?

Al een tijdje volgde ik de kwekerij op Instagram en toen ik zag dat je nu tot eind november daar een gatenplant kon kopen, sprong ik meteen in de auto. Het was wel een eind rijden, namelijk vijf kwartier voor mij. Maar… het is de moeite waard, want ik heb prachtige monstera’s gevonden!

Je eigen plant uitzoeken

En superleuk, want bij binnenkomst stonden er al prachtige exemplaren klaar. De prijzen variëren van €10 – €250. En dan zijn de hoogte prijzen echt voor een joekels van een Monstera. Ik was €50 kwijt voor mijn vier planten, dus dat is echt zeer goed betaalbaar. En toen ik hoorde dat ik zelfs door de planten mocht lopen om het juiste exemplaar te vinden, was ik niet meer te houden. Te gaaf, om door zo’n jungle van Monstera’s te lopen! Hieronder een impressie van de kas en het zijn er echt heel veel!

De planten in huis

Ik wilde vooral kamerplanten met hele grote bladeren met heel veel gaten, en dat is gelukt! Ik heb vier exemplaren meegenomen met 2 bladeren en ik ben nog steeds helemaal enthousiast. Nadat ik de planten had gekocht, werden ze goed verpakt in plastic en konden ze zo de auto in. Na een lange rit naar huis met veel file, kregen ze allemaal een plek in ons huis. Zo staat er een plant in de slaapkamer en de kamer van de jongens. Zie je al die gaten? Prachtig, hè?

Wil je ook een gave monstera deliciosa kopen? Tot eind november kun je terecht in de kas bij Seters. Elke zaterdag van 09.00 -12.00 kun je daar je eigen plant uitzoeken. Het adres is: Naaldwijkseweg 213, 2691 PS ‘s Gravenzande. Volg ze ook via Instagram.

Meer artikelen lezen over de gatenplant?

Dit artikel is niet gesponsord, maar ik ben gewoon heel enthousiast over mijn nieuwe kamerplanten 🙂

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment