Leestijd: 4 minuten

Ik houd ervan om thuis te werken en als zzp’er ben ik daar ook helemaal vrij in. Gewoon achter een bureau en meestal werk ik ook op de bank. Een artikel schrijven voor mijn blog, werken aan mijn boek of aan het einde van de werkdag even een serie kijken. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ik snel internet heb om te kunnen surfen voor mijn werk én qua ontspanning gebruik van te maken. Ben jij hier ook naar opzoek? Dan kan Internet en tv van T-Mobile een goede oplossing zijn.

Snel internet

Met het pakket wordt er razendsnel internet aangeboden, zowel upload als download. Stabiel genoeg dus om te kunnen video bellen, waardoor je ook vanuit huis kunt werken als dat nodig is. Niets is vervelender dan moeten inbellen in een meeting en vervolgens je beeld zien vastlopen, toch? En ben je dan toch van plan om thuis te werken, dan lees je hier meteen een aantal tips om je thuiskantoor fijn in te richten.

Ik gebruik internet ontzettend veel. Om alles te leren over planten, het schrijven van een boek, maar ook om hele play listen te maken met de liedjes van de kids. Ook het kijken van Youtube tutorials doe ik graag, denk aan het aanbrengen van mijn nagellak tot het stekken van kamerplanten. Het is dan wel zo fijn als de filmpjes snel worden geladen, zonder dat je lang moet wachten.

En wil je na een dag hard werken even ontspannen, dan kun je met dit snelle internet prima via een streamingdienst een nieuwe film aanzetten of je favoriete serie bingen. Dit doe ik het liefst vanaf onze fijne bank in onze zithoek.

Live tv scherp op je televisie

Hoewel ik zelf niet meer vaak naar programma’s op televisie kijk, is de kwaliteit van live televisie beter dan wanneer je alleen via internet kijkt. Dat hebben we wel gemerkt tijdens het WK voetbal. Live via je internetverbinding voetbal kijken, is gewoon niet echt scherp en de verbinding is dan ook net iets trager, waardoor je net iets later krijgt te zien dat er is gescoord. Of wat dacht je met nieuwjaar aftellen? Dan hoor je de knallen al buiten, terwijl je zelf nog aan het aftellen bent… Dus wil je de volgende keer verzekerd zijn van scherp beeld van live tv en daardoor geen moment meer missen? Dan is het toch wel een aanrader om een pakket te nemen waarmee je ook televisie kunt kijken.

Tv-hoek inrichten

En als we het nu toch over de televisie hebben, dan is het ook prettig als de televisie hoek op een mooie manier verweven is met je interieur. Ik vind niets storender dan een groot zwart gapend gat dat in mijn woning hangt. Daarom maakten wij een ombouw van hout, zodat de televisie mooi is weggewerkt. Dat scheelt toch een hoop onrust in de woonkamer en het past goed in ons interieur.

Twijfel jij nu ook of jouw tv-hoek nog wel past bij jouw woonstijl? Schijf dan eens voor jezelf op waar je je aan stoort. Is het de televisie zelf, het tv-meubel, de (ontbrekende) accessoires op het tv-meubel etc. Zo breng je voor jezelf duidelijk in beeld wat er mist of ander kan, zodat je vanuit daar weer verder kunt zoeken. Kom je er nog niet helemaal uit en ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan hier voor handige voorbeelden.

DIY en Lifestyleblog linspiration.nl

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment