Eettafel met blokpoten
Leestijd: 3 minuten

Wahh we hebben een nieuwe eettafel. En wat voor een! Zo blij dat ik deze beauty ben tegen gekomen. Het afgelopen jaar hebben er heel wat verschillende tafels gestaan, maar met deze ben ik toch wel extra blij. Ik zal je vertellen waarom en de nieuwe tafel laten zien natuurlijk!

De afgelopen jaren hadden we onze ronde eettafel in de woonkamer staan, waar ik ontzettend blij mee ben. Een prachtig wit blad en mooie houten poten. Maar sinds de geboorte van onze dochter werd het toch wat krapper aan een ronde tafel van 120cm!

Tafels wisselen

Tijdens mijn zwangerschap hebben we onze oude eettafel weer eens beneden gezet. Al die tijd stond hij op zolder. Het is een langwerpige tafel en dat beviel eigenlijk wel erg goed. Hij was net wat langer, namelijk 140cm. We merkten al meteen dat het erg fijn was om hier als gezin aan te eten, maar vonden hem niet diep genoeg. Hij is namelijk 70cm diep. En dan misten we weer de diepte van de ronde tafel van 120cm. Dus je snapt we waren nog niet helemaal tevreden en wisselden de eettafels toch maar weer even om.

Een koopje via Marktplaats

Totdat ik een paar weken terug een prachtige tafel tegen kwam van echt hout die ook nog eens prachtige bolpoten had! Ik was meteen verliefd. En ik was helemaal om toen de tafel 5 minuten bij ons vandaan opgehaald kon worden voor een paar tientjes. Ik stuurde manlief meteen erop uit en ik was heel enthousiast. Maar het was ook een beetje spannend natuurlijk. Een compleet andere stijl. Maar tegelijkertijd voelde het ook meteen helemaal goed. Wil je tips hoe je de beste Marktplaats gelukjes kunt scoren? Lees het hier.

Eettafel met blokpoten

Hoe de tafel staat

De tafel voelde meteen aan als een gezinstafel en ik echt het formaat is gewoon helemaal perfect. De tafel is 2 meter lang en 90 cm breed. Genoeg plek dus om aan te knutselen, spelletjes te spelen en te eten samen! En de bolpoten zijn gewoon geweldig 😍 Het voelt helemaal perfect en ik vind de combinatie van romantisch en strak altijd al geweldig. Het past dus perfect in mijn voorliefde voor kostuum drama’s en romantische verhalen! Alleen even een tafel met zulke poten aanschaffen kost al snel een aantal honderden euro’s en dat had ik er niet voor over. Je begrijpt dat ik helemaal in mijn nopjes ben en het werkt ook heerlijk om aan te ontwerpen en te schrijven aan mijn boek. Helemaal perfect dus!

Wat vind jij van onze nieuwe eettafel? Inmiddels hebben de tafelpoten zelfs een nieuwe kleur gekregen! Benieuwd? Lees en bekijk hier de make-over.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment