Leestijd: 4 minuten

Jaa, het is zover, er is een nieuw boek uitgekomen: Geluksmomenten van elke dag. Het is een super mooi full colour invulboek die je gemakkelijk mee kunt nemen en kunt invullen! Ben je klaar om de grote én kleine geluksmomenten van elke dag op de te schrijven? Kijk dan even mee.

Het invulboekje heeft een fijn klein formaat, namelijk A6. Hierdoor is hij handzaam en kan hij gemakkelijk meegenomen worden in je tas onderweg. Het boekje heeft vrolijke kleurrijke illustraties en de binnenkant laat ik dan ook graag even aan je zien.

In totaal zijn er vier verschillende kleuren gebruikt om de kaders aan te geven, roze, geel, groen en blauw. In totaal is er ruimte om 53 weken lang, elke dag het boekje in te vullen. Zo heb je na een tijdje een mooi overzicht van alle geluksmomenten grote én kleine geluksmomenten.

Klik hier om het invulboek Geluksmomenten van elke dag te bestellen.

Invulboek ongedateerd

Het invulboek is ongedateerd, waardoor je op elk moment in het boekje kunt gaan schrijven. Je vult zelf de datum in boven het kader van een dag en daarna schrijf je in een woord of een paar zinnen je geluksmoment van die dag. Het leuke aan dit boekje is dat je na verloop van tijd een mooi overzicht en het gemakkelijk terug kunt lezen.

Het komt mij namelijk regelmatig voor dat ik soms niet eens meer weet wat ik de afgelopen tijd gedaan heb en dan is zo’n invulboekje een mooie herinnering aan de verschillende gebeurtenissen!

Het papier is 160 grams, lekker stevig waardoor het papier niet kreukelt of omvouwt. Het invulboek heeft een witte spiraal, waardoor de pagina’s mooi open blijven liggen. De omslag is extra stevig van 350 grams papier afgewerkt met een soft touch laminaat en enkelzijdig gelamineerd voor extra bescherming

Ontstaan van dit boek

Het idee van dit invulboek Geluksmomenten van elke dag, ontstond mede door de coronacrisis. Opeens vielen alle leuke uitjes in het water en kon je niet meer zomaar eropuit. Hierdoor ging ik steeds meer ook de kleine dingen waarderen op een dag. Even in de tuinwerken in de zon, met mijn zoontjes naar de speeltuin, samen lunchen in de tuin of lekker dansen op muziek. Daarom leek het me mooi om een invulboekje te maken waarin je naast de grote ook de kleine geluksmomenten van elke dag kunt opschrijven.

Klik hier om het invulboek Geluksmomenten van elke dag te bestellen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment