Linspiration

 / Persoonlijk  / Newborn shoot Rowas
Geboorte foto Rowas

Ik kon het niet laten om al snel een newborn shoot te maken van Rowas. Vandaag zijn we weer thuis en is Rowas vier dagen oud. In mijn bevallingsverhaal beschreef ik al hoe we twee weken (!) van te voren al hoorden dat we rustig aan moesten gaan doen. Oh wat voelde deze weken lang!

Wat een opluchting was het dan ook dat na twee weken, die toch een beetje voelden als wachten, onze zoon eindelijk geboren werd. Na een bevalling krijg ik altijd een energie boost. Zo kreeg ik na de geboorte van Felix het idee voor de kledinglijn FS Happiness en ook dit keer zat ik boordevol ideeën. Dit keer leek het me namelijk erg leuk om een newborn shoot te maken van onze Rowas! En ja ik stond dus op mijn kraambed in het ziekenhuis om foto’s te maken en leefde me helemaal uit!

Hihi kijk je mee naar de foto’s?


Ik ben een veelzijdige creatieveling. Samen met mijn man en twee zoontjes wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Op dit blog vind je duidelijke stap-voor-stap DIY’s, tips om op een betaalbare manier van je huis je thuis te maken, lekkere & gemakkelijke recepten, leuke uitjes en meer! Veel leesplezier!

Reacties

 • Sandra
  13 februari 2018

  Gefeliciteerd Lindi en Max met de geboorte van jullie prachtige zoon en broertje van Felix. Het zijn zeker mooie foto’s van Rowas en met jullie samen! We wensen jullie zegen en geluk met de komst van de nieuw geborene.

 • Wat een prachtige zoon in een gave familie.
  Hartelijk gefeliciteerd!
  En dan al direct een foto-shoot… geweldig!

 • Oma vanden Bosch
  14 februari 2018

  Mooie foto’s Lindi geniet van je kleintje.

 • Ati van Dijk
  17 februari 2018

  Prachtige foto’s! Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van Rowas.

Laat een reactie achter