Geboorte foto Rowas
Kids,  Momlife

Newborn shoot Rowas

Ik kon het niet laten om al snel een newborn shoot te maken van Rowas. Vandaag zijn we weer thuis en is Rowas vier dagen oud. In mijn bevallingsverhaal beschreef ik al hoe we twee weken (!) van te voren al hoorden dat we rustig aan moesten gaan doen. Oh wat voelde deze weken lang!

Wat een opluchting was het dan ook dat na twee weken, die toch een beetje voelden als wachten, onze zoon eindelijk geboren werd. Na een bevalling krijg ik altijd een energie boost. Zo kreeg ik na de geboorte van Felix het idee voor de kledinglijn FS Happiness en ook dit keer zat ik boordevol ideeën. Dit keer leek het me namelijk erg leuk om een newborn shoot te maken van onze Rowas! En ja ik stond dus op mijn kraambed in het ziekenhuis om foto’s te maken en leefde me helemaal uit!

Hihi kijk je mee naar de foto’s?


ONTVANG DE GRATIS CADEAUZAKJES DIY

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *