Leestijd: 5 minuten

Blackfriday is al even geleden, maar graag deel ik de nieuwe kleuren gellak die ik kocht. Ik ben er erg blij mee. Daarnaast heb ik ook een handige opberger gevonden om alle nagellak op te opbergen. Want inmiddels heb ik heel wat lakjes, maar om alles nu in een kartonnen doos telkens op te bergen vind ik er niet zo gezellig uitzien. Daarom ben ik erg blij met de opberger waar ik je straks over zal vertellen.

Drie nieuwe kleuren

Of ik nieuwe kleuren nodig had, dat was de grote vraag van manlief. Wel, daar moest ik even overdenken wat inmiddels ben ik al heel wat kleuren rijker. Toch zocht ik naar nog een echte roodtint. Daarnaast zaten er in de nieuwe herfstcollectie twee kleuren waar ik echt naar uitkeek. Daarom besloot ik te wachten op een fijne korting om mijn slag te kunnen slaan.

Terra voor ever

Oké, ik beken. Ik vind de 379 Terra Orange echt een geweldige kleur, dus toen ik zag dat deze kleur in de herfstcollectie zat moest ik hem wel gewoon toevoegen aan mijn groeiende collectie gellak. Hij is lekker herfstig en ik vind hem ook goed voor de feestmaanden passen.

Rood is echt rood

Het voordeel van de kleur rood is dat je heel veel kanten op kunt gaan, maar tegelijkertijd is het ook een nadeel. Want zo had ik al best wat mooie rode tinten, maar ontdekte ik dat een echt rood nog ontbrak. Ik werd op slag verliefd op de kleur 109 Lipstick red, een klassieke kleur die – als je echt rode nagels wilt – niet mag ontbreken.

Ginger Gold

De naam zegt het eigenlijk al, want hoe winters wil je het hebben. Het is een fijne kleur die net donkerder is dan de Terra Orange en ook nog eens een fijne glitter heeft. Ik zou zeggen: hiermee maak je je kerstoutfit helemaal compleet.

De nieuwe kleuren opbergen

Inmiddels heb ik mijn Pinkgellac kleuren al een jaar lang in de originele doos zitten. Niet echt ideaal voor het gebruik ervan vind ik zelf. Het ziet er niet echt gezellig uit om je nagels te lakken en alle kleuren in verschillende kleine doosjes zorgt ook niet voor een fijn overzicht. Maar ik heb de ideale organizer gevonden, zodat je je nagellak kunt opbergen.

De organizer is er in veel verschillende kleuren en een groot pluspunt is toch wel dat de XL lamp van Pinkgellac er ook gewoon inpast. De tas bestaat uit twee lagen, waarbij je bovenin de lamp kunt plaatsen en onderin er ruimte is voor maar liefst 30 (!) kleuren. Echt zó fijn.

Inspiratie nodig om de mooiste kerst nagels te maken? Ga dan naar dit artikel.

Waar shop je de tas?

Je shopt de tas gewoon online en daarom heb ik hieronder even een aantal kleuren gelinkt. Ik vind het zeker de moeite waard en het oogt toch heel veel leuker om je nagels nu te lakken?

Ik heb de tas na binnenkomst direct in gebruik genomen en ik kan en wil echt niet meer zonder. Dit ziet er toch helemaal te gek uit? Ga jij deze tas ook kopen zodat je jouw nagellak kunt opbergen?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment