Leestijd: 2 minuten

Toen ik hoorde over Nijntje Eerste Licht was ik een beetje sceptisch, hij zag er mooi uit, maar verder? Zou het wel een handige lamp zijn? Dus toen ik de lamp mocht reviewen kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen.

Mooi design & knuffelbaar

Wat me als eerste opviel is dat de lamp echt een mooi design heeft. Wit, mooi vormgegeven en niet te zwaar. Door zijn 30 cm valt hij mooi op in het interieur. Een mooie aanvulling voor op de baby of kinderkamer. Echt een prachtig exemplaar!

Ik was in ieder geval al onder de indruk, maar om de lamp zo goed mogelijk te testen liet ik mijn zoontje Felix met de Nijntje lamp kennismaken.

De lamp werd goed bekeken en al gauw werd Nijntje gezoend en geknuffeld.

Ook werden de oortjes uit elkaar getrokken en werd Nijntje flink geknepen.

Flink mee spelen? Geen probleem!

Doordat de lamp gemaakt is van zacht materiaal kan het geen kwaad dat er flink mee gespeeld wordt. Toch wordt er geadviseerd om je kind in het oog te houden als het met de lamp gaat spelen, omdat het geen speelgoed is.

Doordat de lamp led verlichting heeft wordt de lamp niet warm en kan je kindje de lamp gewoon vasthouden. Felix is er in ieder geval helemaal blij mee!

Oplaadbare lamp, dus draadloos!

Via een usb kabeltje kun je de lamp gemakkelijk opladen. De volledige oplaad duur is 6 uur en daarmee kan hij ruim 24 uur op de hoogste stand branden. Ideaal voor ons zoontje die de lamp de hele nacht op zijn kamer heeft aanstaan. De lamp geeft een zacht licht en is dimbaar, in totaal heeft de lamp vijf standen.

Hoewel ik sceptisch was toen ik de lamp online zag, ben ik nu helemaal enthousiast. Ik denk dat de lamp echt een must have is voor de kinderkamer; omdat hij goed werkt als lamp, draagbaar is, je ermee kunt spelen en hij zelfs wasbaar is. Dus zoek je nog een mooi Sint, kerst of verjaardagscadeau, dan kun je hem op de site van Design Originals bestellen.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Dit artikel is in samenwerking met Design Originals tot stand gekomen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment