Leestijd: 3 minuten

Vandaag kan ik weer een design item van mijn wishlist afvinken, namelijk de prachtige Kartell Masters stoel. Wat een beauty!

De stoel zag ik denk ik een jaar geleden voor het eerst voorbij komen en toen viel ik al voor het mooie design. Mooi rond en sierlijk. Het kunstige design doet me denken aan de elfen in Rivendall, ja ik ben een groot Lord of the Rings fan. Sprookjesachtig en een echte eyecatcher.

Mosterd gele stoel

Ik koos voor de gewaagde kleur mosterd geel. Het is natuurlijk altijd even spannend hoe de kleur in real life uitpakt, maar toen ik de doos opende wist ik dat ik de goede keuze gemaakt had. Voor degene die liever een andere kleur in hun interieur hebben staan, de Kartell Masters stoel is er ook in het wit, zwart, grijs, roestoranje en saliegroen. Bestel de stoel hier.

De Kartell Masters stoel past eigenlijk overal goed in huis, hij kan zelfs buiten staan doordat de stoel gemaakt is van kunststof. Naast dat de stoel door zijn kleur en vorm het interieur een mooi extra geeft, zit de stoel ook nog eens heerlijk. Ik heb de stoel nu in de slaapkamer van ons zoontje Felix gezet, want wat staat hij mooi naast het mint groene ledikant. Zo wordt het een heerlijk vrolijk hoekje!

Het verhaal achter de stoel

Ook aan de andere kant van zijn kamer staat de stoel mooi. Achter het design van deze stoel zit een interessant verhaal. De Kartell Masters stoel is namelijk een combinatie van drie topdesigns in een, namelijk de Butterfly Chair (Serie 7), de Tulip Chair en de Eiffel Chair. De vorm van deze stoelen komen samen in de rugleuning van de Kartell Masters stoel, die in 2010 de Good Design Award won.

Welke designer stoel zou jij graag in huis willen hebben?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment