Vrolijke wolk hanger DIY voor de kinderkamer
Leestijd: 3 minuten

Vandaag deel ik een hele snelle DIY met jullie. Een low budget DIY en één die gemakkelijk te maken is. Leuk om te gebruiken om een cadeautje te versieren of op te hangen in de baby- of kinderkamer. We gaan namelijk een wolk hanger maken. En je hebt er heel weinig materiaal voor nodig. Deze leuke DIY past ook perfect in het regenboog thema. Lees je mee?

Het enige wat je nodig hebt om deze vrolijke wandhanger te maken is het volgende:

  • Stukje wit papier, ik gebruik hiervoor de correspondentiekaarten van de Hema voor
  • 2 wiebeloogjes
  • Een potlood
  • 2 kleine pompons
  • Plakband
  • Schaar

Aan de slag

Stap 1: Knip uit een wit stevig stuk papier een wolk. Ik tekende heb op een A6 formaat. De onderste lijn gebruikte ik voor de onderkant van de wolk zodat ik geen gedoe had om een rechte lijn te maken. Knip vervolgens het wolkje uit.

Stap 2: Pak nu twee wiebeloogjes en plak die op de wolk. Pak ook twee kleine pompons in een kleur naar keuze en plak die op de plek voor de wangen.

Stap 3: Teken een mondje. Mijn zoontje van 3 vond dat de wolk ook ene neusje moest hebben dus maakte hij die ook 🙂

Stap 4: Knip nu verschillende stukjes wol. Ik koos voor de kleuren van de regenboog. Ik vouwde de stukjes wol dubbel, maar je kunt natuurlijk ook twee kortere stukjes knippen. Leg de kleuren op een rij zoals je ze wilt vastmaken.

Stap 5: Ik plakte de stukjes wol met een plakband je vast aan de achterkant van het wolkje. En klaar!

Wolk hanger voor de kinderkamer van papier

Wil je de wolk ophangen aan de muur? Bevestig heb dan direct aan de muur of maak er nog een touwtje aan de achterkant van de wolk vast. Deze regenbogen van strijkkralen zijn ook echt té leuk om te maken! Wil je de wolk ook graag van wol maken? Kijk dan eens in de shop bij de wandhanger van wol. Erg leuk voor op de baby- en kinderkamer!

Heb je zelf ook iets gemaakt met wol? Kom het dan delen met andere creatievelingen door op de knop hieronder te klikken!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Meer wol inspiratie? Neem dan zeker even een kijkje bij de andere creatieve linkparty members! Mama duizendpootMelDIYElsa R blog en Webkonijn. Op elke eerste zaterdag van de maand start er weer een nieuw thema! Dus kom zeker dan weer een kijkje nemen op mijn blog. Je kunt op Pinterest ook het bord volgen vol DIY-inspiratie! Ook op mijn blog kun je heel wat DIY-inspiratie vinden.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment