Linspiration

 / Eropuit  / Les Trois Forêts

Toen we het over de vakantie hadden wilde ik er vooral een weekje tussenuit. Gewoon genieten met z’n drieën en daar leek ons centerparcs Les Trois Forêts perfect voor. Het park was 2,5 uur rijden vanaf ons huis en wat hebben we geboft met het mooie weer!

Elke ochtend bezochten we het zwembad, waar Felix staand speelde en zijn ogen uitkeek. Na de lunch en z’n slaapje gingen we nog even langs de kinderboerderij en ik denk dat dit voor hem toch echt het leukste was. Hij vond de geitjes prachtig. Rondlopen in het hok en de geitjes aaien.

We aten heerlijk bij de pizzeria in het centrum van het park. Waar Felix continu glimlachte naar het personeel of achterstevoren op z’n stoeltje zat om alles te kunnen zien.

We hebben genoten en veel gelachen de afgelopen week. Hopelijk kunnen we het vakantiegevoel nog een tijdje vasthouden. Zeker een geslaagd bezoek aan centerparcs Les Trois Forêts!

Meer lezen over onze uitjes? Houd dan de eropuit pagina in de gaten!

Ik ben Lindi Melse en linspiration.nl is mijn blog! Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Culemborg. Momenteel is ons 3de kindje onderweg! Ik houd van interieur, DIY, series kijken, lezen, planten, schilderen en daar blog ik over.

Laat een reactie achter