Emma matras review
Leestijd: 5 minuten

Sinds een aantal weken slapen we op een Emma matras en daarmee heeft onze slaapkamer een flinke upgrade gekregen. Je hebt de naam misschien wel voorbij zien komen en ik vertel je graag over hoe het ons bevalt. Ons matras was al een tijdje aan vervanging toe. We hadden hem alweer 8 jaar en is twee verhuizingen meegegaan en inmiddels zijn we drie kinderen rijker. Een matras met een behoorlijk leventje dus. Tijd om het oude matras vaarwel te zeggen en het nieuwe Emma matras te omarmen. Aan het einde van het artikel vind je ook een fijne kortingscode voor het matras van maar liefst 41% korting!

Over het Emma matras

In mijn zoektocht naar een nieuw matras kwam ik uit bij het Emma matras. Van hen mocht ik een matras uitzoeken en uitproberen. Toch vond ik het best spannend om zomaar online een matras te bestellen, zonder hem eerst uitgeprobeerd te hebben. Uiteindelijk ging onze voorkeur naar het Emma Hybrid matras. Een matras dat het meeste overeenkwam met het matras waar we jaren op hadden geslapen. Dit matras had namelijk ook een pocketvering en dat vonden we altijd erg fijn slapen. Ook kozen we dit keer voor het grootste formaat. Na 8 jaar en 3 kinderen die graag bij ons in bed komen kruipen, merkten we dat het formaat 160x200cm toch wat krapjes werd en gingen we dit keer voor het grootste formaat 180x200cm. En toen was het wachten geblazen totdat het matras geleverd zou worden!

Na tien werkdagen was het zover en werd er een doos geleverd die met gemak in de gang paste. Ik was zelfs lichtelijk verbaasd dat het zo’n kleine doos was voor zo’n groot matras. Samen met manlief tilde we de doos naar boven. Het matras kwam er keurig opgeruimd uit. Alvast een tip: leg het matras op je bed voordat je het plastic openmaakt. Want zodra het plastic van het matras af is zuigt het zich binnen enkele secondes vol met lucht.

Mijn ervaring

Zodra het matras zich vol met lucht had gezogen kon ik het niet laten om er meteen op te gaan liggen. En ik was verrast over hoe lekker hij lag. Noem me maar sceptisch, maar ik had niet gedacht dat een opgerold matras meteen zo goed kon liggen. Het Emma matras ligt niet knoerthard, maar precies goed. Door de zachte bovenlaag zak je toch een klein beetje in je matras, maar lig je verder wel gewoon stevig. Dat vinden wij erg prettig. Hierdoor geeft het matras een fijne ondersteuning wanneer je zit, ligt en slaapt.

En ook de extra ruimte die we nu ineens hadden, doordat we hadden gekozen voor een groter formaat vinden wij een pluspunt. Ik had niet gedacht dat 20cm meer zoveel zou uitmaken. Als de kinderen erbij kruipen, liggen we niet meer opgepropt, maar kunnen we ons ook nog een beetje bewegen 🙂 Knus is het zeker om met z’n alleen krap op elkaar te liggen, maar een beetje lebensraum doet iedereen goed.

Tip: Wel is het verstandig om de ramen even open te zetten, zodat het matras even kan luchten. Het matras komt uit een vacuüm verpakking en dan is het toch wel fijn als het matras even een dag heeft kunnen luchten voordat je er een nacht op gaat slapen. Nog een leuke bijkomstigheid is dat je de volledige matrashoes kunt wassen.

Extra korting op je Emma matras

Ik ben nog steeds erg tevreden over het matras. Het slaapt fijn en ik vind het zeker zijn geld waard. Wil jij ook zo graag het Emma matras uitproberen? Op de site scoor je nu de matrassen met maar liefst 35% korting en met de code LINDI voor nog eens 6% extra korting bovenop de korting die al op de site geldt. Zo krijg je in totaal 41% korting! Mocht je het nu spannend vinden om zomaar een Emma matras aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je er 100 dagen op kunt proefslapen. En als het niet bevalt wordt het matras gewoon gratis opgehaald en weer meegenomen. Prima service als je het mij vraagt. Wij slapen in ieder geval erg goed op het matras en zijn er erg tevreden over. Ga jij een Emma matras uitproberen?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment