Kinderkamer hoekje op de foto
Leestijd: 3 minuten

Het is alweer even geleden dat ik foto’s deelde van de kinderkamer! Inmiddels staan de bedjes van onze beide zoontjes bij elkaar op de kamer. Tijd dus voor een mooie update!

Een eigen kamer

Rowas sliep de eerste acht maanden bij ons op de kamer, daar hadden we een speciaal baby hoekje gemaakt. Inmiddels hebben we het ledikant al bij Felix op de kamer gezet. Rowas slaapt overdag al wel op die kamer, maar voor de nacht slaapt hij voornamelijk bij ons op de verdieping. Ik geef nog steeds borstvoeding en heb geen zin om ‘s nachts de trap af te moeten.

Het ledikant

In dit ledikant heb ik zelf geslapen als baby, zo bijzonder dat nu ook ons tweede zoontje erin mag slapen. Voor de geboorte van Felix schilderden we het ledikant in een mooie groen mintachtige kleur en daar ben ik nog steeds er blij mee. Ik vind de kleur zo vrolijk! Boven het bedje vind je het geboortekaartje van Rowas dat ik ontwierp. In het doosje ernaast staat een luchtje, die niet gebruikt wordt hoor, maar ik viel voor de leuke illustratie erop. Aan de kledinghangers hangen diverse broekjes van mijn kleding lijn FS Happiness.

Ledikant kinderkamer

Opbergruimte

Nu we kinderen hebben, merk ik dat opbergruimte erg prettig is. Soms even al het schreeuwerige speelgoed kunnen opruimen of de vele knuffels. Ideaal vond ik dan ook deze opbergruimte & bureau combinatie van de grote Zweedse winkelketen. Veel ruimte om alle zooi kwijt te kunnen.

De andere kant

Tegenover het ledikant van Rowas staat een boekenkast die we gebruiken als kledingkast. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook hier wat plantjes neer te zetten. Naast de kast vind je het bedhuisje waar Felix slaapt en die we zelf maakten. Mocht je zelf een bedhuis willen maken lees dan hier de uitleg van de DIY.

Bedhuis

Wat vinden jullie van de kinderkamer van de jongens? Ik ben er erg blij mee en de jongens gelukkig ook.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Update kinderkamer en styling tips

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment