Leestijd: 5 minuten

De kinderkamers zijn toch wel de favoriete plekken in huis, knusse kamertjes én leuke items. Zo maakte ik een binnenkijker in de babykamer en inmiddels slapen onze zoontjes samen op een kamer. Ze slapen allebei in hetzelfde huisje en ik laat je graag hun kamer zien, want het is een heerlijk kamertje geworden.

De jongste wilde steeds vaker overdag in het bed van zijn broer slapen en werd daar zo tevreden in wakker, dat we begonnen te vermoeden dat het tijd werd voor een groter bed. En toen hij ons zelf kwam vertellen dat hij ook in een bedhuis wilde slapen mét een deken, werd het natuurlijk de grootste tijd om voor hem ook een mooi bedhuis te gaan maken. Je vindt de beschrijving om je eigen bedhuisje te maken hier.

Vrolijkste kamertje in huis

Ik houd van vrolijke kleuren in huis en ook in de jongenskamer mocht dit natuurlijk niet ontbreken. Ik vond het erg leuk om langzamerhand allemaal spulletjes te verzamelen voor dit kamertje, van een vloerkleedje, meetlat tot posters en vrolijk beddengoed. Er zijn nog enkele dingen die ik wil aanpakken, maar voor nu hebben ze al een heerlijke kamer.

Kleurrijke details

Het wandkleed met de dieren en de gekleurde werelddelen blijft toch wel een favoriet in huis en de vrolijke wandhaken passen er mooi bij. De wandhaken op de foto maakte ik zelf voor nog een 0,50 cent per stuk. Door ze te schilderen kun je ze precies maken zoals je zelf wilt. Hier vind je de uitleg om je eigen design wandhaken te maken.

Ook in deze kamer moesten een aantal planten komen. Ik koos voor drie verschillende Calathea’s. ‘S avonds sluiten ze hun bladeren mooi en ze hebben prachtige tekeningen op hun blad. Hier vind je nog meer tips voor mooie kamerplanten in huis.

Shop the look

Wil je graag weten welke items ik kocht en waar ik gekocht heb? Hieronder vind je een lijstje van de items uit de kinderkamer.

Bij Heleen op haar blog lees je meer tips hoe je van twee kinderkamers toch een kinderkamer kunt maken.

Bewaar voor later op Pinterest

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

Post a Comment