Kerstfilms Netflix 2022
Leestijd: 5 minuten

Kerstfilms op Netflix, wie is er nou niet dol op? Heerlijk met een dekentje op de bank, een warme kop thee of chocomel en lekker wegzwijmelen en lachen bij heerlijke feelgood films die van je scherm af springen door alle kerstversiering. Ik ben in ieder geval voor. Hieronder vind je een lijstje met de leukste romantische kerstfilms van 2022! Lees je mee?

The Noel Diary

Deze film is toch wel één van mijn favorieten deze kerst. Het verhaal gaat over een bekende schrijver die terugkeert naar zijn ouderlijk huis om deze op te ruimen. Zijn moeder is overleden en met zijn vader heeft hij geen contact. Dan staat er ineens een vrouw op de stoep. Ze heet Rachel en zoekt haar biologische moeder. Het enige wat ze weet is dat haar moeder ooit als nanny werkte en de nanny was van Jacob (de schrijver). Samen gaan ze op zoek naar de biologische moeder en daarvoor moet Jacob ook weer contact leggen met zijn vader. Maar of hem dat lukt? En ondertussen krijgt hij ook nog gevoelens voor Rachel. Maar zit zij daar wel op te wachten als ze eigenlijk al verloofd is met een ander? Kortom een heerlijke film met een goed verhaal. Bekijk de film hier.

I Believe in Santa

Lisa is een alleenstaande moeder en wanneer ze verliefd wordt, lijkt niets meer in de weg te staan van hun relatie. Ze passen goed bij elkaar. Het enige waar Lisa niet zo van houdt, is kerst. Ze heeft er helemaal niks mee en wanneer na vijf maanden verkering de december maand aanbreekt weet ze nog niet wat er haar te wachten staat met haar vriend. Tom leeft voor kerst en de kerstperiode kan wat hem betreft niet vroeg genoeg beginnen. Sterker nog; hij gelooft dat de Kerstman bestaat! Say what?!

Je begrijpt dat dit genoeg is voor een hilarische kerstfilm. Lisa weet namelijk niet wat ze hiermee aanmoet, omdat ze niks met kerst heeft. Maar ze vindt Tom ook erg leuk. Hoe dit afloopt? Dat zie je in de film.

Falling for Christmas

Houd je van humor? Dan is deze kerstfilm wat voor jou. Lekker over de top en toch romantisch. De hoofdrol wordt gespeeld door Lindsey Lohan. Ze speelt de dochter van een rijke familie. Haar vader bezit een groot skioord, waar alleen de crème de la crème komt. Verder komt ze dan ook niet en ze is erg verwend. Ze heeft een relatie met een populaire influencer. Wanneer de eigenaar van een B&B in de buurt komt vragen of hij haar vader als investeerder kan inzetten, wordt hij genegeerd. En dat is wel een probleem, want deze familie heeft niet voldoende middelen om de B&B te blijven runnen, zeker niet naast zo’n exclusief skioord.

Door een ongeluk komt de rijke dochter in het ziekenhuis en als ze weer bijkomt, weet niemand wie ze is en is ze zelf vergeten waar ze vandaan komt. Ze belandt in de B&B en gaat daar meehelpen. Tussen de eigenaar en haar begint iets op te bloeien, maar wat gebeurt er als ze erachter komt waar ze eigenlijk thuishoort? Bekijk hem hier.

Christmas with you

Houd jij van kerstmuziek, dans en liefde? Dan is deze film wel wat voor jou. Het verhaal gaat over een succesvolle zangeres die al een tijdje geen nieuwe muziek heeft uitgebracht. Ze is al wat ouder en heeft moeite om de jongere artiesten bij te benen. Als opdracht moet ze een nieuwe kerstsingle uitbrengen, maar ze heeft nul inspiratie. Via Instagram ziet ze een tiener een oud nummer van haar zingen en dan inspireert haar. Dat meisje vertelt dat het haar kerstwens is om de beroemde zangeres te ontmoeten.

De zangers besluit de tiener te verrassen in de hoop dat ze inspiratie krijgt voor een kerstsingle. Ze leert de vader van de tiener kennen die vroeger in een bandje heeft gespeeld en nu muziekleraar is. Samen gaan ze een lied schrijven. Maar wat gebeurt er als ze weer terug moet naar LA? Stelt ze haar carrière boven de liefde of volgt ze haar hart? Bekijk de film hier.

Nog niet genoeg kerstfilm inspiratie? Bekijk dan de lijst van 2021 hier.

Header afbeelding door Samira Rahi via Unsplash

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment