Leestijd: 3 minuten

Eindelijk kan ik je een kijkje geven in de slaapkamer van ons zoontje Felix. Totdat hij 8 maanden oud was sliep hij bij ons op de kamer en nu ligt hij alweer een aantal maanden op zijn eigen kamertje. We waren er nog niet aan toegekomen om het helemaal leuk in te richten, maar nu heeft zijn kamertje wat meer vorm gekregen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Boekenkast aan de muur

Het idee van een ‘losse planken boekenkast aan de muur’ kwam ik op Pinterest tegen toen ik nog zwanger was van Felix. Ik sloeg het meteen op en besloot dit idee ooit uit te werken. Nu zo’n 15 maanden later werd het tijd om het plan ook daadwerkelijk uit te voeren. De Ikea Mosslanda plankjes vonden we hier perfect voor. Zo gezegd zo gedaan. Naast de plankjes hangt een originele Meulenhoff alfabet poster die ik via Marktplaats kocht. Boven de boekjes hangen twee vrolijke illustraties die ik maakte. En wat Felix van dit hoekje vindt?

Hij vindt zijn inimini bibliotheek geweldig! Boekjes lezen is een van zijn favoriete bezigheden. De bladzijdes omslaan, af en toe de dieren spontaan kusjes geven en druk te wijzen als er een poes of stofzuiger staat afgebeeld. Beneden hebben we stapels boekjes liggen, maar nu kan hij voor het slapengaan ook gemakkelijk een boekje kiezen die we kunnen voorlezen.

Leuke decoratie spulletjes

Tegenover de zit bank hebben we de commode staan en een plankje die ik daar ook al heel lang wilde. Om af en toe wat leuke kleding aan op te hangen en om er mooie items op te zetten, zoals de mooie naampuzzel en de walvis. Naast het plankje hangt een door mij geschilderde illustratie van een pinguïn gezinnetje dat ik schilderde voor het geboortekaartje van Felix.

Ik ben benieuwd wat jij van dit kamertje vind! Heb jij ook een vrolijke en gezellige kinderkamer ingericht laat dan hieronder een berichtje achter met de link naar je blog, vind ik leuk 🙂

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Stella
    3 april 2017

    Hartstikke leuk Lin!
    Stiekem wel benieuwd naar de andere kant van de kamer, of staat daar alleen zijn bed?

Post a Comment