Leestijd: 4 minuten

Je huis inrichten met spullen die echt van jezelf zijn vind ik echt geweldig. Of het verzamelde schatten van het strand zijn, persoonlijke foto’s of in mijn geval producten die ik zelf heb ontworpen. Via bestecanvas.nl mocht ik een aantal producten uit testen. Ik koos ervoor om de producten met mijn eigen ontwerp te laten drukken in plaats van met foto’s. Juist om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is! Zo heb je straks producten in huis die helemaal passen in je interieur en natuurlijk matchen met jouw stijl. Wil je weten welke producten ik heb laten drukken? Lees dan snel verder!

In eerste instantie wilde ik een foto op canvas afdrukken. Ik dacht aan een trouwfoto voor in de gang, maar ik bedacht me toen dat we een nieuw vloerkleed bij de achterdeur konden gebruiken. Dus ging ik daar eerst mee aan de slag. Ik koos voor verschillende kleuren die je terug ziet komen in onze woonkamer. Ik maakte een digitaal ontwerp en daarna kon ik het ontwerp eenvoudig uploaden. Het materiaal voelt aan als velours en is heerlijk zacht. Wat vind jij van het ontwerp? Lekker vrolijk op de vloer toch?

vloerkleed bedrukken

Omdat je nooit genoeg shoppers hebt

Al een tijdje wil ik zo min mogelijk plastic tassen in huis hebben en is het handig om een shopper opgevouwen bij me te hebben in mijn tas. Dus toen ik zag dat ik ook tassen kon bedrukken was ik meteen om. Ik maakte een ontwerp met een vrolijke tekst in het midden en ik kan nu al niet wachten om ermee rond te lopen. De tweede tas bedrukte ik met het logo van mijn webshop FSHappiness. Zo kan ik meteen mijn shop promoten als ik de pakketjes naar de post breng! Voor de achterkant van de tassen koos ik een effen print. Ik ben er helemaal blij mee.

Een dekentje voor de zomeravonden

Ik zit echt altijd onder een dekentje ‘s avonds op de bank, tenzij het misschien 30 graden is in huis, maar aangezien we nu een wat koeler jaar achter de rug hebben geniet ik altijd extra wanneer ik languit op de bank onder een dekentje kan gaan liggen. Een fijne serie aan en chillen dus! Het leek mij leuk om een dekentje te ontwerpen met een warme kleur die mooi zou passen bij onze oker gele bank. Ik koos voor een hartjes patroon en een donkerrode achtergrond kleur. Gaaf toch zo?

Ervaring met Bestecanvas.nl

De site is gemakkelijk te gebruiken, de bestelling wordt snel geleverd en het bedrukken van de producten is niet duur. Zo zijn de prijzen voor poster afdrukken heel erg laag. Deze beginnen al bij €3,51, dus ik denk dat ik binnenkort wat posters moet ontwerpen voor de kinderkamer. En het leuke is dat je met de code LINSPIRATION25 25% korting krijgt op alle bestellingen boven de 50 euro (uitgezonderd zijn de mondmaskers & MIXPIX Fototegels). Zo kun je zelf dus ook de mooiste producten voor in huis bedrukken!

Welke producten zou jij graag willen laten drukken?

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment