De leukste invulboeken van de hoogste kwaliteit!

Wat klanten zeggen

‘Super leuke, overzichtelijke boekjes en idem dito website. Ben heel blij met mijn bestelling.’ – Sharon

‘Prachtige invulboeken met leuke vragen, quotes en plaats voor foto’s en afdruk van handje/voetje. Ik kocht het invulboek ‘zwangerschap’ en ‘mijn eerste jaar’. Een echte aanrader voor wie alles graag bijhoudt van begin van de zwangerschap tot de eerste jaren. 😍 – Evelyn

Wij hebben het boekje voor zijn eerste jaar! Wat een leuke vragen staan erin, echt een leuk naslagwerk voor later want er zit een goede diepgang in. Genoeg ruimte om deze ruim en uitgebreid te beantwoorden. Het boekje is van erg stevig materiaal en ondanks de ringband kan je er goed in schrijven. Ik ga zeker ook het vervolg kopen, jammer dat ik het niet eerder wist. Dan had ik ook het zwangerschapsboek aangeschaft.
Liefs van een tevreden kersverse familie – Antoinette

Over de invulboeken

Plak foto's

In elk invulboek is er genoeg ruimte om de leukste, gekste en schattigste foto's in te plakken. Het papier bobbelt niet, dus plak naar hartelust!

Beantwoord vragen

In elk invulboek vind je verschillende vragen passend bij het onderwerp van het boek. Hierdoor leg je de mooiste herinneringen vast.

Cadeau verpakking

Alle bestellingen worden als cadeau verpakt. Leuk voor jezelf en ideaal om weg te geven aan een ander.

Wire-o

Alle invulboeken hebben het formaat van een A5 behalve het kletspraatjes boekje. De boeken hebben een stevige witte spiraal, waardoor het boek mooi openligt.

Kwaliteit

De bladzijden zijn gemaakt van 250 grams HVO Offset papier, dit papier is stevig en goed beschrijfbaar. De omslag is extra stevig van 400 grams papier afgewerkt met een glans laminaat voor extra bescherming.