De leukste invulboeken van de hoogste kwaliteit!

Een zwangerschapsboek voor tijdens die spannende maanden, zodat je je echo’s, buikfoto’s en andere herinneringen kunt opschrijven. Het kraambezoekboek waarin het bezoek hun wensen voor jullie op kunnen schrijven. Een invulboek voor baby’s eerste jaar, het opgroeiboek voor 1-4 jaar en het schoolfotoboek voor de jaren op de basisschool, zodat je al die kostbare herinneringen kunt opschrijven en bewaren.

Over de invulboeken

Plak foto's

In elk invulboek is er genoeg ruimte om de leukste, gekste en schattigste foto's in te plakken. Het papier bobbelt niet, dus plak naar hartelust!

Beantwoord vragen

In elk invulboek vind je verschillende vragen passend bij het onderwerp van het boek. Hierdoor leg je de mooiste herinneringen vast.

Cadeau verpakking

Alle bestellingen worden als cadeau verpakt. Leuk voor jezelf en ideaal om weg te geven aan een ander.

Wire-o

Alle invulboeken hebben het formaat van een A5 behalve het kletspraatjes boekje. De boeken hebben een stevige witte spiraal, waardoor het boek mooi openligt.

Kwaliteit

De bladzijden zijn gemaakt van 250 grams HVO Offset papier, dit papier is stevig en goed beschrijfbaar. De omslag is extra stevig van 400 grams papier afgewerkt met een glans laminaat voor extra bescherming.