Valentijnnagels
Leestijd: 8 minuten

Valentijnsdag is in aantocht en ik heb nu al zin om mijn nagels helemaal in stijl te lakken. Daarom ging ik op onderzoek uit om de mooiste looks voor jou te verzamelen. En er zijn zoveel mooie looks te vinden, dat ik ze graag met je deel. Denk aan alle nagels vol met hartjes, een spelletje (ja, echt!) of zelfs gewoon lieve teksten. Het kan allemaal. Kijk je mee?

Ik geef toe dat sinds ik zelf Pink Gellac gebruik ik helemaal fan ben om mijn eigen nagels te voorzien van een kleurtje en een print. Extra leuk dus om te kijken welke trends er nu zijn. Gebruik de inspiratie om zelf je nagels te lakken of de voorbeelden mee te nemen naar de salon!

Hartjes op je nagels

Hartjes, tja, ik ben er dol op. Niet te overdadig, maar soms op een jurkje en al helemaal op nagels, vind ik het erg leuk staan. Extra leuk dus om te zien dat er hartjes in veel verschillende soorten en maten de revu passeren. Denk aan rode hartjes op je nagel, tot zwarte, halve hartjes op de top van je nagel en ga zo maar door. Hieronder heb ik zes looks verzameld, die naar mijn idee allemaal prima passen bij Valentijnsdag en misschien ook wel de rest van het jaar.

Bron 1, 2, 3

Bron 4, 5, 6

Wil je graag aan zelf je nagels lakken met nagellak die goed blijft zitten? Bestel dan de startersset van Pink Gellak. Lees hier mijn ervaring met de startersset.

Kunstige Valentijn nagels

Wil je graag een variatie op de standaard hartjes zoals hierboven? Ook daarvoor kun je heel wat mooie inspiratiebeelden vinden. Kijk maar eens hieronder! Welke look vind jij het mooiste?

Bron 1, 2, 3

Liefdes teksten op je nagels

Ben je dol op liefdesbrieven en lieve teksten? Dan is onderstaande nail art echt wat voor jou. Van kleine teksten tot spelletjes met een liefdes boodschap. Ik weet niet of het heel moeilijk na te maken is, maar anders kun je altijd de opdracht geven aan iemand anders om het op jouw nagels na te maken. Want eerlijk is eerlijk, het ziet er supermooi uit.

Bron 1, 2, 3, 4, 5, 6

Maak hartjes op je nagel

Wil je graag zelf aan de slag met de hartjes op je nagels maken, maar weet je zo een-twee-drie niet hoe je moet beginnen? Niet getreurd! In dit handige filmpje wordt er laten zien hoe je het zelf kunt namaken. Zet hem zo vaak op pauze als nodig is en dan gaat het jou ook zeker weten lukken!

Liever kant-en-klare hartjes? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan een top coat of glitter waar al hartjes in zitten. Dat scheelt een hoop gepruts!

Rood tinten

Valentijnsdag is met recht de dag van de liefde en dus ook wel van de kleur rood. Daarom heb ik een aantal pink gellac nummers bij elkaar gezet die perfect zijn om je nagels in stijl te lakken. 199 Luscious Red, 109 Lipstick Red en 235 Ruby Red zijn prachtige kleuren om valentijn nagels mee te maken.

Ik ben heel benieuwd welke Valentijn nagels jij het mooiste vindt. Laat je me het weten hieronder? En wil je graag meer inspiratie opdoen om je nagels te lakken? Lees dan onderstaande artikelen.

Lees ook:
herfstnagels
kerstnagels
de mooiste nagellak ideeën op een rij

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment