Inspiratie voor jouw bullet journal van september
Leestijd: 7 minuten

Het is alweer september, tijd om mijn bullet journal met jou te delen ter inspiratie! Nu de zomer toch echt voorbij is, komen er hopelijk nog een aantal nazomerdagen aan. Toch kon ik het niet laten om voor september al paddenstoelen en blaadjes te tekenen en zo de herfst langzaam in te luiden. Wat dat staat eigenlijk ook wel erg gezellig toch?

Wil je graag weten hoe je moet starten met een bullet journal? Lees dan hier wat je daarvoor nodig hebt!

September in mijn bullet journal

Ik gebruik mijn bullet journal als agenda voor mijn bedrijf. Dus heb ik gekozen voor een agenda indeling voor deze maand met weekoverzichten en aan het begin een maandoverzicht. Ik hoop dat ik je kan inspireren om zelf ook aan de slag te gaan!

Mijn bullet journal agenda heb ik gemaakt in een hard cover boek van paperblanks met een dot grid. Ik vond het wel zo belangrijk dat ik mijn agenda er ook graag wilde bijpakken en deze cover maakt dat voor mij helemaal goed. Want de voorkant is zo mooi!

Herfst in mijn bullet journal

Omdat het de maand september was, leek het mij leuk om uit paddenstoelen, dieren en verschillende bladeren te tekenen. Als eerste maakte ik een begin spread. Met groot de naam van de maand en daarnaast een maandoverzicht, waar ik de belangrijke deadlines voor mijn bedrijf kan opschrijven.

De eerste week van september

Het leek mij leuk om elke week een andere layout te geven, om te kijken wat ik mooi vond en gewoon lekker uit te proberen. Het fijne aan de week indeling van deze week vind ik de ruimte boven het kader. Er is hierdoor genoeg ruimte om te kunnen tekenen of om nog wat teksten te kunnen schrijven.

En het vosje is toch gewoon te schattig? Ook vind ik de schaduwen goed gelukt onder de dagen van de week en de roze streep door het woord week vind ik er ook echt mooi uitzien.

De tweede week van september

Ik beken, dit is mijn minst favoriete week. Ik maakte een foutje bij het tekenen en de kleuren bij het vosje vond ik niet zo goed uitgepakt. Ook vond ik de kleur voor de zaterdag en de zondag wat te fel. Toch vind ik de blaadjes slinger naar beneden op de rechterpagina erg goed gelukt. En onder het mom van: niet prefect is ook gewoon goed, deel ik ook deze spread gewoon.

De derde week van september

Deze week is ook een van mijn favorieten. Ik vind de tekeningetjes hier super schattig en goed gelukt. Ook vind ik de verschillende kaders voor de dagen van de week erg leuk. Een beetje speels, maar niet rommelig.

De vierde week van september

Voor het weekoverzicht in week 4 koos ik een rustigere layout voor de dagen van de week. Want ik kon met niet inhouden met de lege ruimte boven de week. Daar moest natuurlijk weer wat getekend worden!

Meer inspiratie vinden?

Ik vond het erg leuk om alle weken zo verschilled te maken. Op naar de volgende maand dus 😉 En wil je meer inspiratie vinden om aan de slag te gaan met je eigen bullet journal? Neem dan eens een kijkje in mijn Pinterst bord voor bullet journal inspiratie, ga zelf zoeken op Pinterest, kijk filmpjes op youtube en begin eerst op een kladje te tekenen. Dan is de drempel meteen een stuk lager. Ben je tevreden? Teken het dan eerst met potlood in je bullet journal, zodat je de tekening of doodle verder kunt uitwerken.

Lees ook:

Bullet journal februari
Bullet journal oktober

Succes! Ik hoop dat je inspiratie uit mijn bullet journal van september kunt halen! Heb je nog vragen of tips? Stel ze dan gerust hieronder!

Bewaar voor later op Pinterest:

Inspiratie voor jouw bullet journal van september

Voor de maand november ging ik ook weer aan de slag met mijn bullet journal en hij is ook weer erg leuk geworden!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment