Leestijd: 3 minuten

Onze bank hebben we inmiddels alweer een tijdje en toen we de woonkamer wilden veranderen, moest er wel een nieuwe tv kast komen. Onze tv kast vond ik nog steeds wel wat hebben, alleen nu we de bank hadden weggehaald viel de tv kast een beetje weg tegen de lege muur.

Het idee voor de nieuwe Ikea kast kwam ik al diverse keren via Instagram tegen. Ik vond het idee van een lange strakke kast wel wat hebben en met de Ikea hack erbij, werd het helemaal naar onze wens.

We kochten twee losse kasten van Besta. Bij de bouwmarkt haalde ik samen met Felix een lange plank, gelukkig was een medewerker zo vriendelijk om de plank in de auto te leggen. Nu konden we de kast mooi in elkaar gaan zetten.

Helaas had ik niet goed opgelet in de Ikea en was ik de scharnieren vergeten… Beetje jammer, dus gingen Felix en ik de volgende dag weer naar de Ikea.

Het resultaat mag er zijn, wij zijn helemaal blij met onze kast. Over de nieuwe indeling van onze woonkamer komt binnenkort een blogpost online.

Volg Linspiration op Instagram & Facebook.

Ikea Besta Hack

We have our couch for some time now, and when we wanted to change the living room, we needed a new tv cabinet. Our tv cabinet was ok, but when we removed the couch from his spot, the tv cabinet was a little bit small in font of the wall.

On Instagram and Pinterest I saw the idea for the Ikea cabinet. I liked the idea of a large white tv cabinet in front of the wall and with the Ikea hack, it became a perfect cabinet for us.

We bought two loose cabinets from Besta. At the market, together with Felix, I found a long shelf that was perfect for the top of the cabinet, fortunately, an employee was so kind to put the shelf in the car. Now we could put our new tv cabinet together.

Unfortunately, I did not pay attention when I was visiting the Ikea and I forgot the hinges. So the next day we went to Ikea again.

We really love the result. Isn’t it a beauty? Soon there will be a blogpost online about the new layout for our living room.

Follow Linspiration on Instagram & Facebook.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Comments

  • Ella
    19 juli 2017

    Ziet er prachtig uit, wat een goed idee.

Post a Comment