Quote box IXXI slaapkamer
Leestijd: 5 minuten

Vind je het leuk om telkens iets te veranderen in je huis, maar wil je daarbij niet elke keer nieuwe gaten in de muur boren? Dan is de kleurrijke én moderne quote box van IXXI vast iets voor jou. Gemakkelijk te verwisselen en je kunt creatief aan de slag door telkens een nieuwe tekst te verzinnen!

Al enige tijd stond een IXXI hoog op mijn wishlist en toen ik de quote box kreeg thuis gestuurd was ik om. De kleuren spraken mij meteen aan en ik vind het strakke en moderne design erg mooi. Ik bekeek meteen de vormen en kleuren van het hele alfabet en begon na te denken over een mooie quote.

IXXI ophangen

Maar voordat ik de quote ging maken, bekeek ik waar ik de IXXI het beste op kon hangen. Achter de eettafel, naast de tv of in een van de kinderkamers, maar uiteindelijk besloot ik om mijn quote box in onze slaapkamer op te hangen. Hier hadden we nog een stuk muur over die wel wat kleur kon gebruiken. En het leek me wel een goed idee dat je vanaf de overloop meteen de mooie quote zou zien hangen. Ik was erg blij dat er niet geboord hoefde te worden en ik volgde de aanwijzingen in dit filmpje om mijn IXXI op te hangen. Dit kostte wel even wat moeite, maar via de stap-voor-stapinstructies in het filmpje kreeg ik het voor elkaar om de IXXI op te hangen.

Kies je quote

Het leuke aan de quote box van IXXI is dat je er alle kanten mee op kunt gaan. Je kunt lange of juist korte quotes maken en door de symbolen die je kunt kiezen kun je je tekst ook mooi aankleden. De quote box zorgt ervoor dat je creatief aan de slag kunt gaan met jouw wanddecoratie en dat je straks de teksten kunt verwisselen. Een van de twee teksten waar ik voor koos was: ‘Love you much’. Deze quote komt uit de serie Ugly Betty en wordt daar gebruikt in een postkaart waaruit herhaaldelijk de zin klinkt met een ietwat irritante stem. Anyway ik vond het een perfecte quote voor onze slaapkamer!

Het verwisselen en ophangen van de IXXI kostte even wat aandacht, omdat de pinnetjes waarmee de IXXI op hun plek wordt gehouden stevig door de kaartjes steken. Ik was bang dat ik de kaartjes kapot zou maken als ik de IXXI zou verwisselen, maar dit was niet het geval. De kaartjes bleven gewoon mooi en ik kon gemakkelijk mijn tweede quote, ‘Lets make love’ ophangen.

Laat de ruimte aansluiten bij je IXXI

Het leuke aan wanddecoratie is dat je je ruimte er op kunt afstemmen, waardoor in mijn geval de quote op de IXXI nog beter tot zijn recht komt. Dit doe je door erop te letten dat de kleuren van de accessoires in jouw ruimte overeenkomen met de kleuren (in mijn geval) van de IXXI. Zo koos ik bij de quote ‘Love you much’ om zo veel mogelijk kleur onder de tekst toe te voegen, door te kiezen voor de roze poef, donker rood vloerkleed en donkerrood kussen. En bij de quote ‘Lets make love’ zorgde ik er juist voor dat alleen het oker gele kussen in beeld lag, waardoor de twee gele accenten in de IXXI nog beter eruit springen. Ik ben in ieder geval erg tevreden met de quote box en zit alweer te bedenken wat mijn volgende quote zal zijn! Hier vind je nog meer mooie quote boxen voor in je huis.

Deze blogpost is in samenwerking met IXXI tot stand gekomen.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment