Leestijd: 3 minuten

Een van de dingen die mij regelmatig overkomt, is dat mijn telefoon op de grond valt. Dan sta ik iets te lezen en valt hij recht op zijn scherm op de grond. Soms op een hoek en lijkt hij haast verder te stuiteren. Dit is een van de redenen waarom ik vaak zoek op mooie smartphone hoesjes voor Samsung. Want wie wil er nu niet een hoesje die beschermt en er mooi uitziet?

Mama en een smartphone

Ik gebruik mijn telefoon vaak. Als mama zijnde vind ik het ideaal om hem altijd bij de hand te hebben. Ik gebruik hem voornamelijk om dingen op te zoeken. Als ik snel een recept wil vinden of tips wil lezen over wat ik met de kinderen kan gaan doen. Ideaal ook als ik even snel een foto of filmpje van de kinderen wil maken.

Meestal pak ik mijn smartphone er ‘s avonds ook nog even bij als ik de baby voedt voor het slapen gaan. Een perfect moment om nog even door mijn Instagram te scrollen en een nieuw artikel te schrijven. Oftewel mijn smartphone gebruik ik veel en ik ben niet de enige in huis.

Kinderen en een smartphone

Onze oudste zoon zit ook graag achter mijn telefoon, maar ik probeer het wel te beperken. Meestal komt dan neer op een aflevering op Netflix terwijl de baby slaapt of een spelletje op dat moment. Zo heb ik even twintig minuten voor mijzelf en dat is dan toch wel erg fijn. Als hij klaar is met de telefoon dan valt hij toch regelmatig op de grond.

Wanneer de baby wakker is en hij ontdekt de telefoon dan wordt er flink mee gespeeld. Zeker als de camera op selfie stand staat wordt de telefoon enthousiast in het rond gegooid.

Een kras over je hele scherm. Tijd voor een goed smartphone hoesje.

Hoesje voor je smartphone

Mijn smartphone wordt dus behoorlijk intensief gebruikt en daarom is een goed hoesje ook zo belangrijk. Toen mijn hoesje het begaf, schrok ik hoe vaak ik mijn telefoon liet vallen. Ik stelde het kopen van een nieuw hoesje een beetje uit en daar heb ik meteen spijt van gekregen. Zoals je kunt zien heeft mijn telefoon inmiddels heel wat krassen opgelopen, en niet zulke kleintjes ook..

Gelukkig doet mijn telefoon het nog, maar een goede bumpercase die de klappen kan opvangen raad ik je zeker aan. Inmiddels zijn er zoveel mooie smartphone hoesjes voor mijn Samsung te vinden zodat ik weer even vooruit kan.

Laat jij jouw smartphone vaak vallen en heb jij hier nog geen mooi hoesje voor gevonden? Bij deze shop voor smartphone hoesjes kun je vast wat vinden!

Dit artikel betreft een samenwerking.

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment