Leestijd: 2 minuten

Valentijnsdag komt steeds dichter bij, een goed moment om je man te verrassen met een fijn gepersonaliseerd cadeau zoals een mooie heren armband met naam. Ik laat je graag zien wat ik voor manlief bestelde met de namen van onze kinderen. Een origineel en ook nog een mooi cadeau.

Onze dochter werd afgelopen december geboren en het leek mij een mooi moment om een cadeau voor manlief aan te schaffen. Ik ging op zoek naar originele én mooie heren armbandjes en was meteen verkocht. Mijn man draagt vrij weinig sieraden, op zijn trouwring en af en horloge na. Ik wilde iets zoeken wat er wel mannelijk uitzag, maar niet te veel in your face was. Een beetje subtiel en toch stoer zeg maar 😉

Armband met naam

Deze armband heeft het allemaal. Het gevlochten bruine leer ziet er stoer uit en matcht perfect bij zijn bruine bandje van zijn horloge. De namen van onze drie kinderen staan gegraveerd op de ringetjes aan de armband. Ze zitten niet vast op één plek, maar bewegen rondom de armband. De namen zijn niet te donker gegraveerd, waardoor ze niet meteen in het oog springen en zo ook iets subtiels hebben.

De sluiting is magnetisch wat ervoor zorgt dat het niet al te lastig is om de armband om te doen en te dragen. Toch kan het wel handig zijn om je man even te helpen bij het omdoen van het armbandje want dat toch best even een gepriegel zijn! Ik ben helemaal weg van deze armband voor heren en niet onbelangrijk: manlief draagt hem ook met veel plezier.

De liefde vieren

Dit cadeau kun je ook perfect cadeau geven voor Valentijnsdag of Vaderdag bijvoorbeeld om gewoon voor zijn verjaardag. Een ander leuk cadeau wat je zelf kunt maken is bijvoorbeeld de hartjes boekenlegger, wanneer je man graag leest. En ja, mijn man had de hartjes boekenlegger gewoon in zijn boeken zitten die hij las in de trein 😉 Of zoek je nog andere ideeën? Kijk dan eens of er iets staat tussen deze lijst van 14 Valentijnscadeaus die je zelf kunt maken! Alvast een fijne Valentijnsdag gewenst!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment