Hartjes boekenleggers vouwen van papier
Leestijd: 2 minuten

Je kent ze vast wel en misschien maak je ze zelf ook wel: ezelsoren in boeken, tijdschriften en je agenda. Want ja je hebt nu eenmaal niet altijd een boekenlegger bij de hand. Daarom laat ik je in deze DIY zien hoe je zelf leuke hartjes boekenlegger kunt te vouwen van papier. Leuk om zelf te maken, weg te geven of bijvoorbeeld om cadeautjes te versieren.

Wat heb je nodig

Om de hartjes boekenlegger te vouwen heb je gekleurd papier nodig. Hiervoor kocht ik een stapeltje gekleurde vierkante blaadjes van de Action. Ook is het handig om een schaar bij de hand te hebben. Hoe groter de vierkante papiertjes, hoe groter je hartjes boekenlegger wordt.

Ook is het leuk om te experimenteren met verschillende papier soorten. Dik en dunner papier, maar ook papier met een printje bijvoorbeeld.

In mijn bullet journal agenda heb ik momenteel het probleem dat ik niet genoeg leeslintjes heb zitten. Daarom vind ik de hartjes boekenleggers echt ideaal. Je kunt ze ook leuk gebruiken om een cadeautje te versieren.

Zo maak je de boekenleggers

Ik was eerst van plan om de stappen op te schrijven, maar omdat dit best wat stappen bleken te zijn, heb ik er een filmpje van gemaakt. Bekijk het filmpje hieronder en vouw mee. Wanneer het filmpje te snel gaat kun je hem pauzeren of vertraagd laten afspelen. Ik ben erg benieuwd wat jij ervan gaat maken!

Ga jij aan de slag met deze DIY? Deel dan jouw foto’s op Instagram met de #diywithlinspirationnl, dan zie ik je berichten en wie weet deel ik jouw foto in mijn stories!

Bewaar op Pinterest:

Hartjes boekenleggers vouwen van papier

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment