Leestijd: 3 minuten

Zelfs bij een tweede kindje vind ik het nog steeds een uitdaging om mooi, duurzaam en educatief speelgoed te vinden. Tijdens mijn zoektocht naar babyspeelgoed kwam ik het merk Hape tegen, dat verantwoordelijk baby speelgoed produceert én ook nog eens een mooie missie heeft.

Educatief baby speelgoed

Ik vind het belangrijk om onze kinderen, hoe jong ze ook zijn kennis te laten maken met educatief speelgoed. Het liefst zonder te veel muziek, hiermee bedoel ik speelgoed met batterij. Ik geef de voorkeur aan houten speelgoed waar genoeg ontdekkingsmogelijkheden aan zitten voor een baby. Zo heeft Hape een groot assortiment aan educatief baby speelgoed. Kleurrijk speelgoed dat je baby uitnodigt om ermee te gaan spelen, leren en zichzelf te ontwikkelen.

Verantwoordelijk baby speelgoed

Een ander punt dat ik steeds belangrijker vind worden is dat iets duurzaam wordt ontwikkeld. Zo koos ik voor mijn eigen baby kledinglijn een duurzaam productieproces, waarbij de stoffen een GOTS certificaat hebben. Hoe mooi is het dat Hape ook bezig is met het verantwoordelijk produceren van hun baby speelgoed!

Ze hebben verschillende certificeringen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat Hape op een juiste manier hun babyspeelgoed produceert. De producten van Hape zijn vervaardigd uit bamboe. Door het gebruik van een zuiveringssysteem, kan het water weer opnieuw gebruikt worden. Ook tijdens het transport wordt er rekening gehouden met het milieu. Zo staat de fabriek slecht enkele kilometers van de haven af.

hape baby speelgoed

De missie van Hape

Wat ik een mooie ontdekking vond, was de missie waar Hape voor staat en de dingen die ze doen. Niet vaak lees ik over een speelgoedmerk dat ook nog eens echt een verschil maakt. Zo heeft Hape 3 scholen gebouwd, waar meer dan 3.000 kinderen spelen en leren. Voor elk speciale blokkenset dat je koopt, wordt er ook een speciale blokken set aan een kind in nood gegeven. Mooi vind ik dat, dat er merken zijn die bezig zijn met de ander in de wereld! Omkijken naar elkaar, ook als je een groot merk bent zoals Hape.

Leer je kinderen van kleins af aan met verantwoordelijk speelgoed omgaan, dan maken we vanzelf de wereld een beetje mooier.

Dit artikel is in samenwerking met Hape tot stand gekomen. Wil jij graag samenwerken en ben je een product of merk dat past binnen mijn blog? Neem dan zeker contact op.

hape babyspeelgoed pinterst

 

Speelgoed merk opent 3 scholen waar 3000 kinderen spelen en leren! Verantwoord baby speelgoed. Linspriration.nl

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment