Betaalbare gouden sieraden
Leestijd: 4 minuten

Gouden sieraden zijn erg mooi, helaas valt het niet altijd mee om betaalbare gouden sieraden te vinden. Maar bij My Unique Style, kun je hier zeker voor terecht! Je vindt bij hun in de shop allerlei soorten sieraden. Van oorbellen, ringen tot prachtige armbandjes. Een aanrader als je op zoek bent naar betaalbare gouden sieraden.

De liefde voor gouden sieraden begon bij mij toen we onze trouwringen uitzochten voor onze trouwdag, inmiddels alweer bijna acht jaar geleden. We kozen voor witgouden ringen met daar tegenaan twee smallere goud gele ringen. Op mijn ring lieten we een speciaal ontwerp zetten dat ik zelf ontworpen heb, in geel goud. Hierdoor steekt het mooi af tegen het witgoud van de gehele ring. In de tussentijd heb ik wel eens gezocht naar mooie gouden sieraden. Een paar jaar geleden kreeg ik van manlief een fijne gouden ring met diamanten, waardoor ik nu aan beide handen een gouden ring draag. Toen ik van My Unique Style sieraden mocht uitzoeken op hun website en zag dat ze ook gouden sieraden hadden was ik meteen enthousiast!

Het verhaal achter MUS (My Unique Style)

Gerda en Margreet zijn de twee gezichten achter MUS die samen met hun team dit mooie merk hebben opgezet. Ze kenden elkaar al vanaf de kleuterschool en zijn goede vriendinnen sindsdien. Op de vele reizen die ze samen maakten kwamen de ideeën voor hun merk steeds meer tot leven. Ze besloten de gok te wagen en met succes. Inmiddels zijn we al ruim 100.000 vrouwen blij gemaakt met hun unieke sieraden. De sieraden die verkocht worden in hun webshop worden van over de hele wereld gespot en gemaakt ik kleine ateliers. Na zorgvuldig testen komen ze pas in de webshop te staan. Het mooie aan het merk MUS vind ik dat ze ook graag teruggeven. Zo werkten ze samen met KWF waarbij ze een speciale ring maakte voor mensen die het nodig hadden.

Betaalbare gouden sieraden

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare gouden sieraden ben je bij MUS aan het goede adres. Naast zilveren sieraden kun je namelijk kiezen voor zilveren sieraden die gold plated zijn. Zo koos ik voor twee prachtige gouden armbandjes. Ze staan super mooi aan mijn pols en passen mooi bij elkaar! Ik koos daarnaast voor een dunne gouden ring voor om mijn duim en een set gouden oorbellen.

De sieraden worden geleverd in bijpassende chique roze doosjes, waardoor het helemaal een cadeautje is om sieraden van MUS te ontvangen! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een sieraad besteld voor iemand anders, dan heb je geen andere verpakking meer nodig. En voor jezelf is het ook ontzettend leuk om deze mooie doosjes te kunnen openen. De kwaliteit ziet er goed uit. De sieraden zijn stuk voor stuk mooi afgewerkt en staan mooi bij mijn andere echt gouden ringen. Dus mocht je op zoek zijn naar sieraden met een mooi verhaal erachter en ga je voor uniek? Neem dan zeker een kijkje in de shop van My Unique style!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment