geboorekaartje vosjes
Leestijd: 2 minuten

De geboortekaartjes zijn verstuurd en inmiddels heeft iedereen hem ontvangen. Tijd om jou te laten zien hoe het geboortekaartje van Rowas is geworden!

Ik vind het altijd leuk om met het geboortekaartje iets bijzonders te doen. Voor Felix maakten we destijds ook zelf een geboortekaartje dus toen we ontdekten dat ik weer zwanger was, kon een eigen ontworpen kaartje natuurlijk niet ontbreken.

Thema van het geboortekaartje

Het leek me leuk om ook nu een illustratie voor op het geboortekaartje te maken. Voor het kaartje dat we maakte bij de geboorte van Felix schilderde ik een pinguïnfamilie. Dit keer leek het me leuk om een vossenfamilie te tekenen.

De familie bestaat uit een papa en mama vos, een grote broer vos en natuurlijk de babyvos. Voor de voorkant tekende ik ook nog een los babyvosje onder een doek. Nadat de schetsen af waren, scande ik de tekeningen in en kleurde ik ze digitaal in.

Kleuren kiezen voor geboortekaartje

De kleuren voor het kaartje wilde ik graag overeen laten komen met de walvis die ik speciaal liet maken en de okergele kleur waar ik inmiddels wel behoorlijk fan van ben. Nadat ik de schetsen had ingekleurd voegde ik nog structuren toe voor de achtergrond.

Aan de binnenkant moesten natuurlijk de geboortegegevens komen. Rowas werd geboren op 9 februari 2018 om 19:37, met 4290 gram & 54 cm (én met een hoofdomtrek van 38 cm). Dit laatste staat niet op het kaartje hoor 😉

Lees ook: Hoe we op de naam Rowas kwamen.

Zelf geschreven tekst op het geboortekaartje

Naast de geboorte gegevens wilde we ook een mooie tekst op het geboortekaartje plaatsen. Samen bedachten we een kort gedicht:

De God die alles maakte
vormde vol liefde jou
Bedacht werd jij door Hem
en Hij zegt ik blijf je trouw

Geliefd en gewild ben jij
wij houden veel van jou
Ook als het soms moeilijk is
blijven wij jou trouw

Wij zijn helemaal blij met dit mooie kaartje, een stoere uitstraling en kinderboek achtig. Wat vind jij van het kaartje?

Wil je zelf ook een mooi en uniek geboortekaartje. Bij Kaartje2go vind je mijn collectie geboortekaartjes . Wil je graag dat ik jullie geboortekaartje ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Neem een kijkje in mijn portfolio en stuur me een bericht!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment