Leestijd: 2 minuten

geboortekaartje felixInmiddels is het nieuwe jaar aangebroken en zijn alle geboortekaartjes verstuurd. Graag laat ik je zien wat voor geboortekaartje we hebben gemaakt.

Inspiratie opdoen

Ik keek op Pinterest naar mogelijke geboortekaartjes en maakt een ruime selectie die ik aan manlief liet zien. Van schilderachtige kaarten tot strakke moderne kaarten. Uiteindelijk besloten we dat het een mix moest worden van die twee. Iets creatiefs, speels en modern tegelijkertijd.

geboortekaartje felix

De achtergrond van de kaart maakte ik met het verf dat ik gebruikte voor het ledikant. Hierbij voegde ik nog wat geel toe en klaar was de geschilderde achtergrond. We kozen ervoor om gekleurde letters te gebruiken en door de tekst breed uit te lijnen, ontstond er toch een strakke vormgeving.

Illustratie op het geboortekaartje

De pinguïns aan de binnenkant van het kaartje schilderde ik eerst op A3 formaat en deze hangt nu samen met een lief mutsje aan de muur bij zijn bedje. Zo schattig.

Lees ook: Bevallingsverhaal van Felix.

geboortekaartje3

Voor de enveloppen kocht ik stevig papier met Reliëf en we maakten met de Enveloppe Punch bord onze eigen enveloppen. Zo handig, dan weet je precies dat je het goede formaat hebt! Hier zal ik later nog een blog over schrijven.

Een eigen stempel

Om het helemaal af te maken, ontwierpen we ook een stempel voor Felix. Deze stempelde we op stickers en daarmee plakten we de enveloppen dicht. Zo hadden we een eigen sluitzegel!

Ook drukten we nog een klein kaartje af ter grootte van een visitekaartje, met op de voorkant een foto van ons drieën en op de achter kant een nieuwjaarsgroet van ons.

geboortekaartje felix en klein kaartje

Lees ook: Geboortekaartje van Rowas.

Wil je zelf ook een mooi en uniek geboortekaartje. Bij Kaartje2go vind je mijn collectie geboortekaartjes . Wil je graag dat ik jullie geboortekaartje ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Neem een kijkje in mijn portfolio en stuur me een bericht!

Hoi! Ik ben Lindi en dit is mijn blog. Ik houd van interieur, DIY, series, lezen, en planten stekken. Ook ben ik auteur van feelgood boeken. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Culemborg.

Post a Comment